reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

super, że potrafi tak leżeć spokojnie ale leżaczek odpada proponuje wpis Link do: Bujaczek- jak rozpoznać… czy nie szkodzi? – mamafizjoterapeuta
i zgadzam się na bajki zdecydowanie za wcześnie ja dopiero karty kontrastowe pokazuje zresztą ze względu na wcześniactwo i żółtaczkę już byliśmy na 2 wizytach u okulisty, trzecia przed nami.
Ja dzisiaj pytalam o bujaczek. To powiedział, że nie jest za leżaczkami ale w granicach rozsądku można korzystać. I ogolnie dziecko na brzuchu powinno spędzać około 6 h dziennie. Moja nawet 10 nie leży

reklama
Ja dzisiaj pytalam o bujaczek. To powiedział, że nie jest za leżaczkami ale w granicach rozsądku można korzystać. I ogolnie dziecko na brzuchu powinno spędzać około 6 h dziennie. Moja nawet 10 nie leży
moja fizjologiczne od ndt totalny przeciwnik coś w stylu 'twarda podłoga' jak w Japonii i żadne inne wynalazki. mój większość czasu na plecach ale tak z 5-6 h na brzuchu leży, czasem nawet śpi oczywiście pod moim nadzorem. dzisiaj już zauważyłam, że główkę utrzymuje jak go trzymam 🤗 a miało być tak strasznie bo wcześniak. Trochę pracy i wysiłku i nadgania dzieci urodzone o czasie😁.
Wiesz to tak jak z chodzikami kiedyś mega popularne a teraz ortopedzi przeklinają i plują. Niestety to potem wychodzi po latach co jest dobre a co nie. Marketing się kręci a komuś kasa się zgadza, kosztem dzieci😩

polecam artykuł mi to dało do myślenia bo moje dziecko tak samo wieczorem się zachowywało i dzisiaj się udało po zastosowaniu tej metody 🤗
Bardzo fajny artykuł 👍 dzięki za podesłanie. Jutro będziemy próbować, mimo że nie mamy jakiegoś wrzasku przed spaniem. To myślę że warto nauczyć dziecko zasypiać🙂

U nas to samo. Ciagle najlepiej na rece, więcej spi a jak nie spi to placze. A jak się coś nie spodoba to jest taki wrzask jakby się ogromna krzywda działa. Maz stwierdzil ze takiego krzyku u małej to jeszcse nie slyszal
A u nas właśnie od dwóch dni właśnie dużo mniej snu w ciągu dnia i ciągły płacz 😭 mam nadzieje że szybko minie.

moja fizjologiczne od ndt totalny przeciwnik coś w stylu 'twarda podłoga' jak w Japonii i żadne inne wynalazki. mój większość czasu na plecach ale tak z 5-6 h na brzuchu leży, czasem nawet śpi oczywiście pod moim nadzorem. dzisiaj już zauważyłam, że główkę utrzymuje jak go trzymam 🤗 a miało być tak strasznie bo wcześniak. Trochę pracy i wysiłku i nadgania dzieci urodzone o czasie😁.
Wiesz to tak jak z chodzikami kiedyś mega popularne a teraz ortopedzi przeklinają i plują. Niestety to potem wychodzi po latach co jest dobre a co nie. Marketing się kręci a komuś kasa się zgadza, kosztem dzieci😩
Wczesniaki to wojownicy! Mają więcej siły do walki! Ja pozwalam sobie na chwilę bujaka, nie żaden elektryczny ani nic. Zwykły fotelik. Muszę tez obrobić starsza córeczkę. Takze czasami mloda w Bujak karty kontrastowe klade i sie patrzy. A ja poświęcam się starszej 😍😍😍

Dziewczęta, widzę, że ostatnio przyjęłyście dwie dziewczyny w swoje szeregi, więc i ja się ujawnię 🙈 Założyłam ten wątek z myślą, że mam termin na 1 lutego, jednak został zweryfikowany na 31 stycznia i tak już zostało. Podczytuje Was trochę bo mam córkę z 28 stycznia i bliżej mi do Was niż do styczniówek, które niestety są trochę zarozumiałe 🙈 Chętnie bym z Wami czasami popisała 🤭

Dziewczęta, widzę, że ostatnio przyjęłyście dwie dziewczyny w swoje szeregi, więc i ja się ujawnię 🙈 Założyłam ten wątek z myślą, że mam termin na 1 lutego, jednak został zweryfikowany na 31 stycznia i tak już zostało. Podczytuje Was trochę bo mam córkę z 28 stycznia i bliżej mi do Was niż do styczniówek, które niestety są trochę zarozumiałe 🙈 Chętnie bym z Wami czasami popisała 🤭
Witaj, jasne jak nas więcej to więcej doświadczeń, rad i śmiechu 😁 jesteśmy tutaj żeby trochę się,, pocieszać,, w trudach życia 😂 każda ma inne metody ale się szanujemy. Takze witamy na pokładzie!

reklama
Super że się ujawnilaś👍 zapraszamy 🙂

Do góry