reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

To umówmy się że jak będzie chciało Ci się beczeć to będziesz pisać do nas, bo malutkiej potrzebny jest Twój spokój 😘 oby szybko minął ten czas👊
Jasne, jak tylko będę miała ochotę z tych nerwów wejść na telefon to będę pisała Wam na bieżąco co i jak 😘
Wiem, że łatwo mówić ale jak ty się będziesz stresować i płakać to na bank mała to wyczuje i będzie nie swoja. Musisz teraz dużo siły mieć - będzie dobrze zobaczysz. Myśl pozytywnie a wtedy łatwiej Ci wszystko przyjdzie. Dużo uścisków i buziaczków dla Was 😍🥰😘
Zdaje sobie z tego doskonale sprawę, dlatego przy niej będę starała się trzymać twardo i silnie, bo już po porodzie wycierpiala i dałyśmy obie radę, teraz też damy 😊 A pozytywnie myślę cały czas, nie dopuszczam do siebie złych myśli i wiem i wierzę, że będzie dobrze ❤️ Ale co swoje przyjdę ( psychicznie) to moje.

reklama
Damy radę kochana. Ja z małą w poniedziałek do szpitala na oddział onkologiczno-hematologiczny i podejrzewam, że minimum tydzień będziemy tam siedziały. Mała we wtorek będzie miała robiony rezonans, będą ją usypiać 😞 Ale w rezonansie wszystko wyjdzie co to za guz... I potem już zależne od diagnozy, ale prawdopodobnie i tak guz będzie do wycięcia, więc czeka nas też i operacja. Ahh, ja tam w tym szpitalu będę codziennie beczeć, na bank.. Już się stresuje na samą myśl o tym wszystkim. Ale i tak wierzę, że wszystko będzie dobrze ❤️
Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze ✊✊✊✊

U mnie młoda nie śpi praktycznie wgl, odciągam mleko i daje z butelki bo przystawienie coraz gorzej wygląda, może 5 minut w maxie pociągnie z piersi i się już męczy. Plus jeszcze chyba węzeł chłonny powiększony wyczułam.
Zaczyna mnie to wszystko powoli przytłaczać bo ciągle coś. Wywiozą mnie w kaftanie jeszcze trochę
Musisz być twardą babką, głowa do góry. Kaftan jest niewygodny😉 a młoda może musi się przestawić na odpowiedni tryb albo coś jej przeszkadza

Damy radę kochana. Ja z małą w poniedziałek do szpitala na oddział onkologiczno-hematologiczny i podejrzewam, że minimum tydzień będziemy tam siedziały. Mała we wtorek będzie miała robiony rezonans, będą ją usypiać 😞 Ale w rezonansie wszystko wyjdzie co to za guz... I potem już zależne od diagnozy, ale prawdopodobnie i tak guz będzie do wycięcia, więc czeka nas też i operacja. Ahh, ja tam w tym szpitalu będę codziennie beczeć, na bank.. Już się stresuje na samą myśl o tym wszystkim. Ale i tak wierzę, że wszystko będzie dobrze ❤️
Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki żeby to nie było nic poważnego i zebyscie szybko wróciły do domu

Musisz być twardą babką, głowa do góry. Kaftan jest niewygodny😉 a młoda może musi się przestawić na odpowiedni tryb albo coś jej przeszkadza

Boje się neurologa ze cos jeszcze u niego wyjdzie co odpowiada za to obnizone napięcie i inne schorzenia które ma córka. Oczywiście człowiek się naczyta w necie wszystkiego i głowa pęka.

Kochane, pomóżcie... Tydzień temu małej pojawiło się kilka krostek na policzkach, z dnia na dzień pojawiało się ich coraz więcej. Smarowałam bephanten ale nie pomogło. Byłam wczoraj u pediatry to mi kuźwa powiedział, że mam smarować sudocremem extra... Nie chciałam smarować, ale mówię " ok, może pomoże". Ni chu.ja nie pomogło, a nawet jest gorzej. Wygląda to strasznie, jak trądzik niemowlęcy. Macie radę czym mogłabym to smarować? Jakąś maścią dostępna w aptece bez recepty? Zaraz wyślę zdjęcie. I nie, to nie są potówki.

IMG_20210501_091528.jpg

reklama
Do góry