Akurat dobrze, że to tylko żart!!!wez to ms być żart fuck cała noc czuwałam przy dzieckui jeszcze Wam stracha napędziłam przepraszam Was
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Akurat dobrze, że to tylko żart!!!wez to ms być żart fuck cała noc czuwałam przy dzieckui jeszcze Wam stracha napędziłam przepraszam Was
![]()
Kurde co to sie dzieje!No żart totalnie niesmaczny, ale niestety dzieci takie są, czasami robią głupoty. Dobrze, że się nic jednak nie stało.
Moja prawie cały dzień przespała. Ciekawe kto w nocy będzie spałEch, wracamy do miłych i przyziemnych spraw naszych dziecimój młody cały wieczór pierdzi jak stary chłop
![]()
mój właśnie śpi na mnie 4h jużMoja prawie cały dzień przespała. Ciekawe kto w nocy będzie spał![]()
To my mamy tak, że jak są spoko drzemki w ciągu dnia to nawet ładnie zasypia wieczorem. A im mniej porządnych drzemek dziennych, tym jakoś gorzej się go usypiaMoja prawie cały dzień przespała. Ciekawe kto w nocy będzie spał![]()
Olej z wiesiołka, dwie łyżki dziennie rano i wieczoremDziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D
No ja dzisiaj nie mogę się ogarnąć, boję się Czarusia samego na chwilę zostawić i wciąż o tym myślę... masakra jak tak można "żartować", jak w ogóle coś takiego może przyjść dziecku do głowy...wez to ms być żart fuck cała noc czuwałam przy dzieckui jeszcze Wam stracha napędziłam przepraszam Was
![]()