Kurumi
Fanka BB :)
Hej koWitaj, to podobnie jak jateż nie chciałam się spieszyć i jutro idę na pierwsza wizytę. Według om to będzie 8t2d
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej koWitaj, to podobnie jak jateż nie chciałam się spieszyć i jutro idę na pierwsza wizytę. Według om to będzie 8t2d
![]()
przytulam Cie mocno.Ja już pi wizycie . Ale niestety nie jest dobrzeChyba się z wami pozegnam
. Nadal nie widać serduszka . Według pomiarów usg 6t3d . Według miesiączki 10t. Mam isć za tydzień na wizyte i jak nadal nic.nie będzie to do szpitala. Mimo że ta ciąża nie planowana to bardzo mi smutno
u mnie jest dziwnie ponieważ robię badania na raty tzn po kilka, za pierwsze chyba z 5 zapłaciłam 140 zł, teraz za dwa tygodnie mam zrobić resztę i pewnie wyjdzie z 200 lub więcej . Ale nie wiem czy to będzie już wszystko bo lekarz mi zleca właśnie po kilka, plus teraz tarczycowe muszę powtórzyć bo wyszły na granicyMam pytanko do dziewczyn które prywatnie zrobiły pierwszy zestaw badań w ciąży.. ile za nie zapłaciłyście ? Ja mam zlecone 15 pozycjizastanawiam się tez ile to wyjdzie probówek krwi.. trochę mnie to przeraża
![]()
Dzięki KamaSuper ☺ jest nas tutaj całkiem sporo ☺ mnie mdłości męczą od 6 tygodnia na dziś już 3 tygodnie, już bez wymiotów i trochę jakby się zmniejszają... Ciężko czasem ☺ dziewczyny tutaj pisały że mdłości to dobry znak ☺
wyobrażam sobie ze ci ciężko ale przetrwaj jakoś ten tydzień , jeszcze może byc dobrzeJa już pi wizycie . Ale niestety nie jest dobrzeChyba się z wami pozegnam
. Nadal nie widać serduszka . Według pomiarów usg 6t3d . Według miesiączki 10t. Mam isć za tydzień na wizyte i jak nadal nic.nie będzie to do szpitala. Mimo że ta ciąża nie planowana to bardzo mi smutno
tez 15 pozycji badałaś ?Hej laskibyłam na badaniach wyszło mnie 230 zł
wiec myśle ze nie tak źle
Tak zarodek jest. Był już na ostatniej wizycie 28 kwietnia. Ale teraz poszłam do innego lekarza. Powiedział że nie wygląda to tak jak powinno i żebym się nie nastawialaa czy zarodek widać ? Bardzo mocno Cię ściskam !![]()
No mam taka mała nadzieję że może jednak zdazy się cud i będzie dobrze . Moje cykle to trudno określić bo mialam dopoero 2 miesiaczki po ostatnim porodzie .pisalam juz o tym wczesniejJeszcze nic nie jest przesądzone kochana. Masz regularne cykle?