U mnie weekendy wspólne ale bardziej Mąż a w tyg ma biuro w domu wiec ciągle do nas zagląda, wszystkie posiłki małemu robi, ponosi go ale już nie przebierzeA to nie dobrze, powinni pomagać i angażować się dzięki temu mąż wraca z pracy a mama ma czas dla siebiena swojego nie mogę narzekać bo po pracy chwile odpoczywa a potem od 18 mam czas dla siebie żeby sobie w spokoju posiedzieć czy się wykapać
i porobić coś w domu np. poprasować bo nawet takie domowe obowiązki ale bez myśli ze mała się obudzi są dla mnie odskocznią i przyjemnością
a potrzebna jest taka regeneracja bo inaczej bym zwariowała
w weekend z kolei jeden dzień jest cały męża wiadomo tez się nią zajmuje ale to on biega na każde jej zawołanie
![]()
reklama
Dokładnie nie daj się. Musi się angażować to tez jego dziecko. Jak nie będzie Ci pomagać to zwariować idzie cały dzień 24/7 tylko z dzieckiemTeraz męża zagoniłam do pilnowania. Bo tez bym chciała ogarnąć itd. Mój mąż jedynie max godzinę spędza z małą. Tak ciągle wszystko ja robię i nie mam czasu nawet by iść do WC. Jeszcze wczoraj pojechałam pierwszy raz do kumpeli to jakbym wiecznie z kimś się spotykałam. No way wkurzyłam się, tak nie będzie.
T

To tez masz dobrze jak pracuje w domu to zawsze można zawołać oddać dziecko na chwileU mnie weekendy wspólne ale bardziej Mąż a w tyg ma biuro w domu wiec ciągle do nas zagląda, wszystkie posiłki małemu robi, ponosi go ale już nie przebierzeboi się
![]()
A my chyba po kryzysie 
bo cztery dni było noszenia płakania marudzenia a dzisiaj śpi jak aniołek
w nocy spała od 21 do 4 a potem pobudka o 8
jedzonko i spała do 13
i zjadła i teraz trochę po patrzyła i znowu śpi 
to chyba po tym skoku musi odespać 

my dzisiaj jak mały da będziemy robić odciski w ramkach dla dziadków na 3 ms które będzie miał 12.05
ale szybko
polecam fajna sprawa

polecam fajna sprawa
Niedługo mama
Fanka BB :)
Super pomysłmy dzisiaj jak mały da będziemy robić odciski w ramkach dla dziadków na 3 ms które będzie miał 12.05ale szybko
polecam fajna sprawa
Mary2094
A my chyba po kryzysiebo cztery dni było noszenia płakania marudzenia a dzisiaj śpi jak aniołek
w nocy spała od 21 do 4 a potem pobudka o 8
jedzonko i spała do 13
i zjadła i teraz trochę po patrzyła i znowu śpi
to chyba po tym skoku musi odespać
![]()
U nas tak gorąco ze siedzimy na grillu na zewnątrz. Niech się wietrzy
Mary2094
my dzisiaj jak mały da będziemy robić odciski w ramkach dla dziadków na 3 ms które będzie miał 12.05ale szybko
polecam fajna sprawa
My musimy też zrobić stopkę bo dostaliśmy do odcisków w prezencie zestaw.
Niedługo mama
My też spacerujemy im większe wertepy tym lepsze spanieU nas tak gorąco ze siedzimy na grillu na zewnątrz. Niech się wietrzy![]()
reklama
my uzupełniamy taki Link do: Pamiętnik dziecka "Moje dzieciństwo" - BŁĘKITSuper pomysłja właśnie szukam jakiegoś pamiętnika czy czegoś w tym stylu żeby zapisywac ważne momenty z życia maluszka
macie może coś takiego?
polecam jest super