reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Absolutnie nikt się nie gniewa :) Przykro mi, że przedmioty tego dnia we wrocławiu były wyjatkowo złośliwe :-D fakt faktem o wrocławskich (i nie tylko) kierowcach za wiele dobrego powiedziec nie można. mam nadzieję, że wycieczka do wawy okaże się bezpieczniejsza.
A z tą ciepłą wodą i grzejnikami, to faktycznie nie zazdroszcze, mam nadzieje, ze jeszcze dzis wieczorkiem bedziesz mogla spokojnie popluskac sie w cieplej wodzie, to moze i nastroj na staranka wroci :) pozdrawiam

reklama
No ba...jak zapraszasz Myszko to wiadomo że nie zawiode :-)

A ja z ciekawości mojej głupiej dziecinnej ciekawości sprawdziłam w kalkulatorach dni płodnych kiedy miałam ewolucje....i nie wiem po cholere to robiłam...okazało sie że mysmy sie w ogole nie przytulali w te maksymalne dni...ojjj coś czuje w kościach że ten cykl można spisać na straty...no ale nie nasza wina że najwieksza ochota była akurat wtedy kiedy biologicznie jej nie miało byc ;-)...mówi sie trudno...

fajnie, juz się cieszę :-)

a co do ochoty nie wtedy kiedy trzeba.......hmmm u mnie to w ogóle jest wszystko pokićkane bo ja to najchętniej bym chciała wtedy kiedy @. I zrozum tu kobiecy organizm :dry:

Oh nie ty jedna Nenius nabierasz ochoty wtedy kiedy sie nie powinno...

A ja mojego "rano", wykorzystując moje "zapaśnicze" zdolności, przygniotłam do materaca :-D i staranka znowu wznowione :-D straszna jestem wiem...

Dziekuje Nenius:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Staram sie jak mogę żeby zobaczyć uśmiech na waszych ślicznych buźkach :-)

Ide teraz z mężulkiem posiedzieć bo o 14 do pracy idzie...i cały dzion bede sama jak palec w domu...no ja i pies :-) ktory dalej ma cieczke i biega w super zajebistych majtasach mojej domowej roboty....wygląda przesłodko :-)

Adiva usmialam sie sie z tych majtek :-)
Nenius ja nie mam ochoty na przytulanka jak jest @ ale wtedy za to moj ma :-)
Mamo Pati wracaj do zdrowia i do nas :-)
A ja z rana czulam sie dobrze nic mi nie bylo :-) pozniej sie drzemlam i po tym drzemaniu
tak mi sie zle zrobilo i zwrocilam pol sniadania no ale drugie pol zostalo :-)
ide sie polozyc bo jakos monitor za bardzo mi lata w oczach :-)

Dziewczynki mam wieści od mamy Pati. Nadal chora bidulka a co gorsza Patusia się zaraziła - miała dziś ponad 38 stopni. :-(

Przekaż Żaklince pozdrowionka - niech szybciutko razem z Patunią wracaja do zdrówka:tak:

Majeczkooo za dwa tygodnie wsio bedzie jasne caly czas trzymamy kciukole! witam tak wogole wszystkie nowe staraczki:)
Dwa tygodnie to bardzo dużo czasu...ale cóż pozostało muszę wytrzymać...

Adiva usmialam sie z tych majtek :-)
Nenius ja nie mam ochoty na przytulanka jak jest @ ale wtedy za to moj ma :-)
Mamo Pati wracaj do zdrowia i do nas :-)
A ja z rana czulam sie dobrze nic mi nie bylo :-) pozniej sie drzemlam i po tym drzemaniu
tak mi sie zle zrobilo i zwrocilam pol sniadania no ale drugie pol zostalo :-)
ide sie polozyc bo jakos monitor za bardzo mi lata w oczach :-)

Dorotko jak masz leżeć to leż nie lekceważ tego (choć nie wygodnie niech M Ci kupi kilka magazynów to powinno uprzyjemnic czas spedzony w łóziu)- lekarz wie co mówi:tak: A to dla dobra Was obojga...

Majeczko ja leze chodze jedynie do ubikacji ,zrobic sobie jedzonko i do kompa a tak
to leze non stop a wstawac musze hihih alebo siedze sobie tak na pol siedzaco na pol lezaco :-)

reklama
Odebrałam dzisiaj wynik poniedziałkowego BHCG - 632,10!!!
Wzrósł o prawie 300 i to w 2 dni... ;-)

Reaza jeszcze tylko lekarz mnie czeka i wieczorkiem mogę spokojnie odpocząć po ciężkim dniu.

Pozdrawiam

Do góry