reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
SEwa jeden pozytyw z tego ze my starsze panie,to to ze w autobusie beda nam miejsca ustepowac i to nie zawsze...:-D:-D
:-D:-D:-D pod warunkiem że im dobrz będziemy nad głową chyrlac:-p

Halo, halo, a o mnie to już nikt nie pamięta :angry:

Pifffffffko mi sie kończy... :-( Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze... Może baknę J. żeby skoczył do swojej hurtowni, w końcu piwa tam pod dostatkiem, a zaledwie 15 metrów ma do przejścia...Nawet w majtach może śmignąć :blink:
pamiętamy, pamiętamy :-) powiedz J żeby i dla nas przyniósł;-)

a tu?
m. miał może z dwa trzy latka

Załączniki

• P1000901 [640x480].JPG
    P1000901 [640x480].JPG
    81,4 KB · Wyświetleń: 30
Pifffffffko mi sie kończy... :-( Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze... Może baknę J. żeby skoczył do swojej hurtowni, w końcu piwa tam pod dostatkiem, a zaledwie 15 metrów ma do przejścia...Nawet w majtach może śmignąć :blink:[/quote]
no co ty w majtach,,jeszcze jakas napalona go tamm,,ciach pach i zgwałci,,,:-D:tak::szok:

Ewcia prosze Cię, kto teraz starszym paniom miejsca w autobusie ustąpi.... chyba druga starsza pani ;-)

Inna goń męża po pifffko w samych gaciach ;-):tak::-D

A ja mam jeszcze gin i tonik i malibu, zestaw stały w moim barku :tak:

reklama
Ewcia prosze Cię, kto teraz starszym paniom miejsca w autobusie ustąpi.... chyba druga starsza pani ;-)

Inna goń męża po pifffko w samych gaciach ;-):tak::-D

A ja mam jeszcze gin i tonik i malibu, zestaw stały w moim barku :tak:
ty wpadam do ciebie do chaty na malibu gin i tonicc
ma z m w 1 godz gina wychlalismy,,dwa chlorkii:-D

Ewcia ale scrapy super
marnujesz się nad tą matmą
tez tak mysle,,,

Do góry