Ja takich zachcianek ani w trakcie ciazy ani teraz na szczęście nie mamDziewczyny, powiedzcie czy Wy też tak macie czy tylko ja jestem dziwnajakoś 3 tygodnie od porodu mam fazę na wszystko co miętowe, ale to do takiego stopnia, że jak myje zęby to aż mam ochotę zjeść tą pastę i tą pianę hahahahha
Wiem, brzmi głupio ale tak mam, mam bzika na miętę, codziennie muszę mieć mentosy ciemne niebieskie, bo jak nie mam chociaż jeden dzień to po prostu wariuje, muszę mieć coś miętowego w buzi... Codziennie muszą być w domu lody Miętowe z kawałkami czekolady z Zielonej Budki te 1-1,5 litrowe i potrafiłabym zjeść je kilogramami ( zawsze lody mietowe były moimi ulubiony i ogólnie zawsze uwielbiałam mietowe rzeczy
), natomiast innych lodów nie potrafiłabym tyle zjeść, tylko te mietowe. To tyle ze smaków
Ale mam jeszcze starsznie wyczulony węch na ładne zapachy i potrafię wąchać jak ćpunka świeżo wyprane ubrania, które pachną moim ulubionym niebieskim płynem do płukania z Lenor/Softlan. Normalnie potrafię stać i wąchać 5 minut jakbym się narkotyzował hahahaOdświeżacz do powietrza w łazience tak samo jak psiknie to wącham i normalnie mmm...
Nigdy tak nie miałam, dopiero po porodzie tak się stało![]()
reklama
Patii26
Fanka BB :)
To ja nawet w ciąży takich nie miałam jak mam teraz z tą miętaJa takich zachcianek ani w trakcie ciazy ani teraz na szczęście nie mam![]()
Mary2094
A płacze Ci z tego zmęczenia? Bo śmieje się śmieje jak widze ze ziewa to już zaczynam tulić bujać a ona krzyk płacz aż padniepospi z pół godziny i za jakiś czas to samo
To samo mam. Płacze i śmieje się.
Mary2094
Dziewczyny, powiedzcie czy Wy też tak macie czy tylko ja jestem dziwnajakoś 3 tygodnie od porodu mam fazę na wszystko co miętowe, ale to do takiego stopnia, że jak myje zęby to aż mam ochotę zjeść tą pastę i tą pianę hahahahha
Wiem, brzmi głupio ale tak mam, mam bzika na miętę, codziennie muszę mieć mentosy ciemne niebieskie, bo jak nie mam chociaż jeden dzień to po prostu wariuje, muszę mieć coś miętowego w buzi... Codziennie muszą być w domu lody Miętowe z kawałkami czekolady z Zielonej Budki te 1-1,5 litrowe i potrafiłabym zjeść je kilogramami ( zawsze lody mietowe były moimi ulubiony i ogólnie zawsze uwielbiałam mietowe rzeczy
), natomiast innych lodów nie potrafiłabym tyle zjeść, tylko te mietowe. To tyle ze smaków
Ale mam jeszcze starsznie wyczulony węch na ładne zapachy i potrafię wąchać jak ćpunka świeżo wyprane ubrania, które pachną moim ulubionym niebieskim płynem do płukania z Lenor/Softlan. Normalnie potrafię stać i wąchać 5 minut jakbym się narkotyzował hahahaOdświeżacz do powietrza w łazience tak samo jak psiknie to wącham i normalnie mmm...
Nigdy tak nie miałam, dopiero po porodzie tak się stało![]()
U mnie piwo bezalkoholowe.. nie lubiłam smaku piwa aż do teraz.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja uwielbiam desperadosa.U mnie piwo bezalkoholowe.. nie lubiłam smaku piwa aż do teraz.
No i się dowiedziałam, że jest desperados virgin (0%) i raz na jakiś czas kupuję. A poza tym to po porodzie polubiłam oliwki i kompletnie nie smakuje mi mięso
Niedługo mama
Dokładnie też tak mam, ja wogole żałuję, że nie zabrałam do szpitala bo nawet nie mogłam się spakować do domu bo ciagle chciał być na cyckuJa nie widze w tym nic złegomoja mała uwielbia ciumkać i mleka nie mam to co ma ciumkać?
tylko smoczek
![]()
A teraz uwielbia pakować do buzi wszystkie cztery palce
Niedługo mama
Nasze dziecko to urodzony podróżnik, uwielbia jeździć autem albo wózkiem najlepiej bez żadnych przystankówJa jechałam i moja mała uwielbia jeździc autem z reguły zasypia![]()
Moja próbuje zabawki wkładać ale jeszcze niezdarnie jej to wychodziDokładnie też tak mam, ja wogole żałuję, że nie zabrałam do szpitala bo nawet nie mogłam się spakować do domu bo ciagle chciał być na cycku
A teraz uwielbia pakować do buzi wszystkie cztery palceleży w łożeczku to wyrzuca z buzi smoczek, odwraca głowę w drugą stronę niż ja leżę i dawaj cała pięść do buzi
![]()
reklama
Patii26
Hahaha, cwaniakDokładnie też tak mam, ja wogole żałuję, że nie zabrałam do szpitala bo nawet nie mogłam się spakować do domu bo ciagle chciał być na cycku
A teraz uwielbia pakować do buzi wszystkie cztery palceleży w łożeczku to wyrzuca z buzi smoczek, odwraca głowę w drugą stronę niż ja leżę i dawaj cała pięść do buzi
![]()