Ja miałam zrobić ok 35 tc żeby były wyniki w miarę świeże. Ale w poprzedniej ciąży robiłam tylko na początku i nie kazali powtarzać. Więc to zależy od gina o szpitala.A ten drugi raz to jako teraz niedawno, bliżej porodu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam zrobić ok 35 tc żeby były wyniki w miarę świeże. Ale w poprzedniej ciąży robiłam tylko na początku i nie kazali powtarzać. Więc to zależy od gina o szpitala.A ten drugi raz to jako teraz niedawno, bliżej porodu?
A czy w poprzedniej ciąży miałaś pessar?Ja miałam zrobić ok 35 tc żeby były wyniki w miarę świeże. Ale w poprzedniej ciąży robiłam tylko na początku i nie kazali powtarzać. Więc to zależy od gina o szpitala.
Nie, jakiś 4 tygodnie po zaloeniu. Nie słyszałam żeby był jakiś wymóg robienia wymazu przed porodemA ten drugi raz to jako teraz niedawno, bliżej porodu?
Moj lekarz zlecił tylko morfologie, mocz i gbs. Szybki test na covid robią u nas na izbie przyjęćJakie dodatkowe badania krwi robicie przy ostatniej morfologii? Każdy szpital ma swoją rozpiskę. Hbs, Hcv, HIV, kiła?
Czy robicie sobie przeciwciała na covid?
Nie miałam pessara ani w piorzedniej ciąży ani teraz.A czy w poprzedniej ciąży miałaś pessar?
Jestem już w 37tc i boje się czy nie za późno na czystość pochwy, bo na wynik trochę się czeka chyba.
Dzięki wielkie za info. Niestety o 12 mam wizyte u dentysty... Jejku super byłoby tego posłuchać. Pewnie nie zapiszą nigdzie?Dziewczyny jutro o 12 jest fajny darmowy webinar, odnośnie leków porodowych.
. Ja się zapisałam..
Może któraś z was też dołączy.
Podaje linka