reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No właśnie ja byłam chrzczona dopiero jakoś po skończonym roku. I z młodym jeśli w ogóle to tez chce tak zrobić. Ani mi się śni teraz z nim ganiać po kościołach. No i chcemy tylko sakrament chrztu z rodzicami chrzestnymi i nikim więcej, żadnego obiadu czy co się tam robi nie będzie. Mamy chatę do wykończenia, zbieramy każdą złotówkę 😂😂
Tez bym tak chciala. Caly ten cyrk wokol chrzin mi nie pasuje. Obiady, prezenty... na cholere to. Nie o to w chrzcinach chodzi. Z tym ze u nas to nie przejdzie...

reklama
co to za metoda przy ndt obowiązkowy instruktaż i mi to kazała robić i poprawiała po mnie, chyba każda czynności masakra 🤦🏻‍♀️
mi się od początku przyglądała jak wyciągam mała z nosidełka, jak trzymam, jak rozbieram. czułam się jak na celowniku:D a na koncu powiedziala zeby tak trzymać i dać małej czas. rozmasowała pocwiczyła i powiedziała ze jest ok. ale że mała po 2 tygodniach dalej spi tylko na jednym boku, nie wiem czy z przyzwyczajenia czy cos jest jeszcze nie tak to idziemy ponownie

mi się od początku przyglądała jak wyciągam mała z nosidełka, jak trzymam, jak rozbieram. czułam się jak na celowniku:D a na koncu powiedziala zeby tak trzymać i dać małej czas. rozmasowała pocwiczyła i powiedziała ze jest ok. ale że mała po 2 tygodniach dalej spi tylko na jednym boku, nie wiem czy z przyzwyczajenia czy cos jest jeszcze nie tak to idziemy ponownie
Eee Kochana to Ty perfekt 😜 u mnie to najbardziej się czepiała noszenia i podnoszenia ale już z wizyty na wizytę lepiej 😉aczkolwiek nadal lubię nosić małego klatka do siebie zamiast na fasolkę 😕

Eee Kochana to Ty perfekt 😜 u mnie to najbardziej się czepiała noszenia i podnoszenia ale już z wizyty na wizytę lepiej 😉aczkolwiek nadal lubię nosić małego klatka do siebie zamiast na fasolkę 😕
Ja jak weszłam to powiedziała mi że dziecko nosimy w "gniazdku" nie na tacy :p

Młody dostał kataru i przez to co 1,5h woła o cycek 🥵 nic nie robię tylko leżę i przytulam go pod kocem albo karmię 🙈 dobrze, że wczoraj przygotowałam mięso do obiadu na dziś 🙊

A probowalas pobujac na raczkach? U nas fajnie dziala na marudne dni.
Jakkolwiek źle to brzmi to szczerze mówiąc nie chce mi się chodzić i go bujać 🤣 Wolę położyć, nakarmić na leżąco i poczekać aż zaśnie 🙈 tylko szkoda mi go bo ciągle słyszę gluta w nosie. Ale niech sobie radzi, kicha pięknie i już jest dużo lepiej niż rano.

A ja wyszłam z dziećmi na zakupy bez samochodu....

Załączniki

• Screenshot_20210528_134532_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210528_134532_com.android.gallery3d.jpg
    419,7 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry