reklama
Ja podmywam małego w bidecie teraz jak był malutki taki niespełna 2 kg to się bałamKurcze jak Wy myjecie pupki pod kranem? Nie zamoczycie sie przy tym cale? Dopytuje bo moze tez bym podmywala tak mala ale jakos brakuje mi wyobrazni![]()

Jaka ta Hania wspanialaSiedzimy sobie na bujawce nad jeziorkiem i łapiemy siły na nowy tydzien cioteczki![]()

G
gość _199
Gość
Z tyłu, w przodu mam poduszkę powietrzną i się boje ;/Z tyłu siedzi czy z przodu?
A Hania jestem przecudowna

Moja na szczescie zazwyczaj akceptuje fotelik ale czasami tez marudzi. Ja wtedy wieszam jakas zabaweczke najczesciej jak marudna, taka zebre z balibazoo albo mamy karuzele turystyczna ktora mozna zawiesic wlasnie albo na uchwycie od fotelika, albo na uchwycie na reke (tym nad oknem). U nas o ile mloda odrzucila smoczek, o tyle w samochodzie czesto zassie. No i czasem ja uspokaja jak jej dam palca do potrzymania. Jak jest cieplo to mozna delikatnie uchylic okno, wtedy fajny szum sie robi.Dziewczyny jak przekonać młodego do jazdy w foteliku? Mam tak że dwa razy dziennie pokonuje z nim ponad godzinną trase i cały czas płacze. Help !
placze Ci za kazdym razem czy to jakas jednorazowa akcja?
A Ty wtedy za kierownica? A to nie wiem czy moja by wtedy tez nie plakala... ale mozna chyba wylaczyc poduszke powietrza z przoduZ tyłu, w przodu mam poduszkę powietrzną i się boje ;/
A Hania jestem przecudowna![]()

No w starym moim aucie można było wyłączyć a w tym nie niestety. I jak jadę sama z hania to taki stres mamA Ty wtedy za kierownica? A to nie wiem czy moja by wtedy tez nie plakala... ale mozna chyba wylaczyc poduszke powietrza z przodu![]()

No ja tez bym sie stresowala, ale jeszcze sie nie odwazylam jechac z nia samaNo w starym moim aucie można było wyłączyć a w tym nie niestety. I jak jadę sama z hania to taki stres mam![]()

rany dziewczyny... co z ta pogoda

reklama
Pogoda do dupy... Ja ogolnie nie lubię prowadzić samochodu, także podróże z mala są bardzo stresujące bo jakby zaczęła mi plakac to chyba płakałabym z niąNo ja tez bym sie stresowala, ale jeszcze sie nie odwazylam jechac z nia sama
rany dziewczyny... co z ta pogodaprzeciez szlag czlowieka moze trafic na te prognozy. Kiedy nadejda cale cieple dni ???
![]()