Nooo nad jeziorkiem chociaz powietrze lepsze niż w mieścieAle zazdroszczemy dzisiaj na jednodniowa wycieczkę się gdzieś wybieramy żeby rozruszać kości.
![]()
reklama
G
gość _199
Gość
Zazdroszczę ! Ja niestety w jednym łóżku z małym spalamJa już jak jedziemy nad jezioro pakuję monitor oddechu, żeby spokojnie spacwłaśnie się pakuję i wyruszamy na długi weekend
![]()
Też bym z chęcią gdzieś pojechała, najlepiej nad może ale cholernie daleko mamy ;/
W ogole do kiedy zalecane są monitory oddechu?Zazdroszczę ! Ja niestety w jednym łóżku z małym spalam
Też bym z chęcią gdzieś pojechała, najlepiej nad może ale cholernie daleko mamy ;/
G
gość _199
Gość
Jakoś do roku. Ja przynajmniej tyle będę używała.
Ja mam do gór blisko, ale nie przepadam. Wolę relaks odpoczywając niż się męcząc

Ja mam do gór blisko, ale nie przepadam. Wolę relaks odpoczywając niż się męcząc
W ogole do kiedy zalecane są monitory oddechu?my morze i jeziora blisko ale góry daleko
![]()
My tez mieliśmy jechać z młodą ale babcia sie zaoferowała ze mamy wychodne ;D takze szkoda nie skorzystać;pOooo super, ja też się nie mogę doczekać weselajedziemy 26go na weselicho. Zrobię włosy make up profesjolany i będę czuła się super
tylko, że my z mloda jedziemy będzie spala w wozku w słuchawkach
![]()
No fajnie wamMy tez mieliśmy jechać z młodą ale babcia sie zaoferowała ze mamy wychodne ;D takze szkoda nie skorzystać;p
rosenberg
Fanka BB :)
Mamy cała Polskę do przejechania nad morzem, ale byliśmy w ostatni wrzesień na weekend i było pięknieZazdroszczę ! Ja niestety w jednym łóżku z małym spalam
G
gość _199
Gość
Ja mam to samo, a skąd jesteście ?Mamy cała Polskę do przejechania nad morzem, ale byliśmy w ostatni wrzesień na weekend i było piękniew tym roku podobnie się wybieramy
Ja mam za stary samochód, żeby nim się wybrać w taka podróż.
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
My mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy)Oooo super, ja też się nie mogę doczekać weselajedziemy 26go na weselicho. Zrobię włosy make up profesjolany i będę czuła się super
tylko, że my z mloda jedziemy będzie spala w wozku w słuchawkach
![]()
reklama
No moja Hania z nikim nigdy nie została. Tylko z mężem ale go nie liczę bo to też jego dzieckoMy mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy)Mogłaby się okazać bardzo aktywną uczestniczką imprez, bo chodzi spać koło 23
![]()