reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

zycze milej nocki :-):-) ja spadam jakis filmik obejrzeć, Jula smacznie spi w lozeczku wiec mamy troche czasu dla siebie z mężem ;-);-);-);-)
DOBRANOC :rolleyes::rolleyes:

reklama
Nuska litosci ja ide na latwizne korzystam z linku ktory wkleila Atru,a tego Marianowego to za chiny nie znajde.Jak wiesz gdzie to moze wklej linka.PLS:-)

Dziewczyny mam tylko pytanie czy do tego topicu o zdjęciach nowicjuszki na razie mają wstęp wzbroniony??? :D Pytam się tyko bo chciałam wkleić zdjęcia swojego Kuby.

zycze milej nocki :-):-) ja spadam jakis filmik obejrzeć, Jula smacznie spi w lozeczku wiec mamy troche czasu dla siebie z mężem ;-);-);-);-)
DOBRANOC :rolleyes::rolleyes:

No to życze mile spędzonego czasu :rofl: mój ślubny coś widzę jest ospały na amory i chyba idzie spać coś przebąkiwał, że zmeczony :oo: Kuba śpi a ja oglądam FoxLife i czatuje :dry:

witam wieczorowo
ja tylko na moment bo pojde sie wczesniej polozyc...
spakowana juz prawie jestem...bo godzina 0 blisko...ale czeka mnie jeszcze godzina -1 czyli zwazenie tych wszytskich klamotow - 20kg glownego i 10kg podrecznego...moze sie uda
Nerwa mam przed ta cala wyprawa bo Stachu ma zabkowanie a same wiecie ze moze byc roznie w zwiazkku z tym z jego nastrojem...ze akurat teraz! na sam wyjazd i przelot wrrr
Poza tym wkurzylam sie na J bo mi cyrki robi z tym mlekiem...kupil Pepti dla skazowcow ale nie, jak Larcia mowila, za 11 euro tylko 30funtow!!!! ( Larcia - te 11 euro to na recepte?)
i pyta sie czy trzeba koniecznie mu dawac to drogie mleko skoro nie wiadomo czy ma sakze...a skad ja mam wiedzec skoro ani lekarz ani dermatolog nie postawili jasnej diagnozy...wrrrr i ze w UK nie ma mlek dla sazowcow tylko dla alergikow i blaa blaa ze w UK tamto i tamto...a ja zyje i karmie Stacha w Bolandii i sie trzymam jednej teorii bo zwariuje - i ja i dziecko jak bede co kraj zminiac jego zwyczaje zywieniowe..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...no i oczywiscie wysnul teorie ze wszystko przez BB bo dowiaduje sie tam o tym wszystkim i mieszam...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ufff musialam sie wam wyzalic
Dobrej nocki skowronkom a Mariannom udanej libacji!!!!

reklama
Do góry