No moja też raz w foteliku się zgrzala. Dlatego wolę żeby jeździła w gondolce.Dziękujęu mnie synek w samym krótkim body śmiga, przegrzał się raz bo długo w foteliku siedział i od tamtej pory bardzo pilnuję, żeby za ciepło nie był ubrany
reklama
Na siedząco, dziecko nie może lezecDziewczyny jak inhalowac takie maleństwo?
My mamy jutro ale zawsze się bardzo boje tych szczepieńMy mamy mieć w czwartek 6w1![]()

Dzięki ze przypomnialyscie mi o szczepieniu. Myslalam ze mam 24go a ja mam 10 goMy mamy jutro ale zawsze się bardzo boje tych szczepień![]()

Karolina9933
Fanka BB :)
Na spacery to wiadomo tylko w gondoli, ale on się zgrzał w samochodzie jak jeździliśmy do lekarza. A że mamy 50 km to zeszło 2 h zanim wróciliśmy :/No moja też raz w foteliku się zgrzala. Dlatego wolę żeby jeździła w gondolce.
Karolina9933
My już po 3 szczepieniach na rota i dwóch 6w1 I pneumokoki. Zostało nam jedno 6w1 I pneumokoki No i zaczynamy teraz meningokoki
marta18691
Ja robiłam tak że trzymałam blisko noska żeby ta para leciała do noskaDziewczyny jak inhalowac takie maleństwo?

marta18691
Ja mam 3szczepienie 13lipcaMy już po 3 szczepieniach na rota i dwóch 6w1 I pneumokoki. Zostało nam jedno 6w1 I pneumokoki No i zaczynamy teraz meningokoki

Mikstura
Ja teżMy mamy jutro ale zawsze się bardzo boje tych szczepień![]()

reklama