reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuska litosci ja ide na latwizne korzystam z linku ktory wkleila Atru,a tego Marianowego to za chiny nie znajde.Jak wiesz gdzie to moze wklej linka.PLS:-)

mam nadzieję że mi się uda
https://www.babyboom.pl/forum/wrzesniowe-mamy07-f189/my-tu-gadu-gadu-noca-15707/

niestety nie umiem zamienić linka na napis :zawstydzona/y::no:

Hruda! Kolorowych snów, udanej podróży z idealnym Stasiem i mnóstwa pomocnych, ustępujących i wyrozumiałych ludzi :tak:
No i pomyślnego spotkania. Niech wszystko dzieje się według TWOJEGO scenariusza!

reklama
Dziewczyny mam tylko pytanie czy do tego topicu o zdjęciach nowicjuszki na razie mają wstęp wzbroniony??? :D Pytam się tyko bo chciałam wkleić zdjęcia swojego Kuby.
Boże nacisłam nie to co ptrzeba i napisałam posta przy Kasi.......

A więc Ci odpisuję...mapkę przenioslam do dzialu zamkniętego,więc podejrzewam że dziewczyny nowe nie będą mieć dostępu do niego (jak narazie;-))
Zdjęcia mamy również na dziale...możesz je śmiało wkleić a dziewczyny już podążą zobaczyć Twojego Kubę ;-):-)

AsiaKC dziekujedobra kobieto za linka.

Hruda podejrzewam ze M to mleczko w aptece kupil bez recepty.Na twoim miejscu oddalabym je z powrotem bo pujdziecie z torbami przez te koszta (z paragonem nie bedzie problemu)i sprobowala zwyklego mleka z supermarketu ja stosuje Hipp niebieskie od 6 mies.Jest jeszcze SMA,ale po nim sa bardzo zbite kupki.No i Cow&Gate tez niezle.A jak Stanislawowi ujawni sie skaza to mozesz isc do lekarza i wtedy dostaniesz recepte na darmowe mleczko.

Gabids ile to mleko HIPP kosztuje???

My małemu kupujemy Bebiko 2 lub Bebiko 2R (z kleikiem) kosztują 9,37-9,40 zależy w którym sklepie.

Asia widzę że się spóźniłam z odpowiedzią:-)

Aneczka obejrzałaś w końcu ten film? I jak fajny? A co do spania to myślę że będzie Ci ciężko zasnąć szybciej bo Ty podobnie jak ja jesteś przyzwyczajona późno spać i nawet jak położę się szybciej to i tak nici ze spania bo nie mogę zasnąć.

Hruda trzymamy kciuki za udaną podróż i będziemy czekać na wieści jak tam u Ciebie wpadnij koniecznie napisać chociaż że doleciałaś, będziemy czekać.

Nuska Tobie tez dziekuje za linka

Kasia za 900gr. place 5£

Aneczka ogarnelas juz photoshopa?

Gabids wyprzedziłaś mnie postem.O to samo mialam sie jej zapytać...czy juz wiesz jak mozna zrobić białe tło na te allegro?????Mi się jeszcze ściąga bo rzadko mam włączony komp. a jak zasiadam na forum to wyłanczam bo dla mnie to za powoli.......

reklama
NuSka obejzalam w kocnu i 2 dni mi to zajelo:-D:-D Generalnie film od poczatku trzyma w napieciu ale potem troszeczke zaczynaja sie wydluzac sceny dotyczace jego drogi w poszukiwaniu recepty na zatrzymanie zapachu...siedzi ,kombinuje,wymysla..i to trwa troche za dlugo,film o tyle mnie ujal ze jak wiadomo wszystko dzieje sie na tle XVIII Francji i ten klimat jest nie do opisania,ciemne,kamienne uliczki z lampionami,zakamarki ...cudo! No i scena z poczatku czyli narodziny Grenouillego...nie wiem jak to jest opisane w ksiazcze ale w filmie dosc brutalnie...Co do zakonczenia to w zyciu bym sie nie spodziewala...aaa i jeszcze swietnie pokazali 'uczte milosci' na rynku kiedy mialo dojsc do egzekucji. na 10 dalabym 7

Do góry