Ja np jak się uczesze umaluje to lepiej się czuje. Jak się ogarnę to serio jakos praca w domu mi lepiej idzie.Bez przesady, ja też nie ogarniam, codziennie muszę wybierać co ważniejsze do zrobieniaSpacery to też aktywność, przy dziecku nie wyobrażam sobie ani siłowni ani basenu regularnie, zwłaszcza, że nie mam już karty Multisport
paznokcie akurat nie robię, bo nie lubię pomalowanych, ale np. makijażu nie robię za często to szkoda mi czasu, zwłaszcza na zmywanie
![]()
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
No tanie buty, ale super są i wygodne.35 zetaale ja to mam kopyta na mnie nigdy nie ma rozmiaru a mam 41 a teraz po ciąży to mam wrażenie że jeszcze z 0.5 cm mi urosły
![]()
Karolina9933
Ja mam tak samo. Przed ciążą nosiłam 41 a teraz zamowiłam balerinki i 42 okazały się dobre. Masakra :/35 zetaale ja to mam kopyta na mnie nigdy nie ma rozmiaru a mam 41 a teraz po ciąży to mam wrażenie że jeszcze z 0.5 cm mi urosły
![]()
Sylwia99
Ja w ciąży gdzieś z 74 kg, a teraz 58,5ja w ciazy wazylam 90![]()
teraz juz 70, normalnie wchodze w ubrania co kiedys, ale skóra jest już nie taka, nogi to galaretki, a na dole brzucha też została skóra obwisła niestety ;/ w ubrania spoko, bez to jakiś dramat ;/
G
gość _199
Gość
Tyle to ja chyba w podstawówce ważyłamJa w ciąży gdzieś z 74 kg, a teraz 58,5![]()
To ja 82kg najwięcej w życiu ważyłam (poza ciążą) i to była tragedia, ale ja niska jestem i drobnokoscista, więc każdy nadprogramowy tłuszcz jest dość mocno zauważalny, bo nie ma na czym się trzymaćłooo matko to ja mam więcej w ciąży już 98 kg a teraz już 83 kg
chciałabym tak jak zaudenckich tj 64 ale raczej nie dam rady![]()
Ostatnia edycja:
To ładnie spacerujeszJa nie mam kompletnie czasu z małym spacery min 3 w ciągu dnia po 5 km, karmienia, ćwiczenia jego, pielęgnacja. nie mam czasu żeby laserem odstrzelić nogi więc jadę maszynka co dwa dni nie no kosmos
ale w czwartek przyjdzie leżaczek to może chociaż jeść będziemy z Mężem razem bo teraz to na zmianętak samo prysznic i inne sprawy jakby jego nie było w domu to ja nie wiem
![]()
A ja właśnie ostatnio lepiej się czuję bez makijażuJa np jak się uczesze umaluje to lepiej się czuje. Jak się ogarnę to serio jakos praca w domu mi lepiej idzie.![]()
Mikstura
58 kg! Marzenie mojeJa w ciąży gdzieś z 74 kg, a teraz 58,5![]()
reklama
Nie no podkładu w wakacje nie używam, tylko na imprezkiA ja właśnie ostatnio lepiej się czuję bez makijażumoże kwesta upałów, może lepszego stanu cery. No i jak już make up jest to za bardzo nie chce mi się nic robić tylko leżeć i pachnieć
w domu jak siedzę to mi się nie zdarzyło raczej malować, teraz to w sumie tylko jak gdzieś w gości idę albo do lekarza, chociaż też nie zawsze
![]()