reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

a mi się kurde nic nie chce
masakra mam takie tyły w garderobie tzn mam mase ubrań do powkąłdania do szafek wszystko od 2 tygodni wisi na suszarkach bądz leży na łóżku na górze w takim pustym pokoju (niby gościnny) a ja tylko wybieram pojedyńcze sztuki co mi potrzeba do ubrania
no i jeszcze na ganeczku musze owymywać szyby i powiesić firanki a mi się nie chce jak cholera no i na górze okna mam do mycia ale też mi się nie chce
no i mi wczoraj farszu z krokiewtów zostało i mały chce pierogi

jestem dzisiaj do nieczego masakra i wcale nie ejstem idealną panią domu nie lubie sprzatać a z prania to uwielbiam tylko wkładać do pralki ale za to uwielbiam gotować i piec ale robie przy tym tyle bałaganu że potem mnie krew zalewa
Hruda udanego lotu życzę
no i widzę że mamy wiosenny wysyp infekci u dzieci ale to minie i aż do jesieni bęzie spokój

jako mama i chłopca i dziewczynki stwierdzam, że chłopcy są silniejsi i do wszystkeigo się wcześniej garną a dziewczynki są delikatniejsze Szyma mi się nigdy nie odparzył a był mniej chuchany niż Wiki
Szymek miał 10 miesięcy i samodzielnie chodził nie za rączke a sam a w wieku Wiki już raczkował i miał 4 zęby a tu ani widu zęba do raczkowania to nie wiem ale jeszcze troszkę narazie staje na głowie heeh

reklama
asiek spokój cię ratuje oddychaj głęboko
moja nic nie musi mówić na sam jej widok mi się humor psuje więc wytrzymaj
pomyśl tak że gdyby nie ona nie miałabyć męża i takiej wspaniałej Julci

Tygrysku dziekuje za terapię :-):-):-D:-D
co do sprzatania to czy widzalyscie dziewczyny taki program na TVN STYLE perfekcyjna pani domu- tam mnie trzeba zgłosić:-D:-D Jestem taką bałaganiarą i takim leniem że pobijam chyba rekordy a co najśmieszniejsze to nieznosze bałaganu ale sprzątać też nie lubie i jak to pogodzić??

Atru jak będę mieć więcej czasu to Ci wkleję listę,bo ja pamiętam że chciałaś ją zobaczyć:tak:;-)

Chciałam listę pod kątem uzupełnienia i poprawienia tabelki z Listą Wrześniówek. Ale nie musisz się spieszyć.

A ja dzisiaj pospałam do 8:00, ale tylko dlatego, że jak Tymo obudził się o 5:00 to małżonek się zlitował i zajął małym. A potem włączył powtórkę sesji kwalifikacyjnej F1 i chcąc nie chcąc musiałam się zwlec z wyra.

Za to mam dzisiaj jazdę z Kubą, jakby go diabeł opętał. Nie dość, że marudny, prawie jak moja teściowa:-D, to jeszcze strasznie broi. Właśnie sobie upaprał włosy w dżemie... Musiałam go całego kąpać, myć głowę itd. A skończyło się na tym, że dostał mleko i poszedł spać. Więc mam chwilę dla Was, a potem lecę pichcić obiad.

Miałam też dzisiaj starcie z głupią wredną sąsiadką, która najechała na mnie, że w tamtą sobotę nie umyłam klatki. Tylko, że w tamtym tygodniu ktoś wywiesił harmonogram mycia klatki dopiero późnym wieczorem właśnie w sobotę i zauważyliśmy, że był nasz dyżur dopiero w niedziele jak szliśmy do rodziców. A najlepsze jest to, że przez ostatnie dwa tygodnie był dyżur właśnie tej sąsiadki i ona nie myła tylko zerwała starą listę, żeby nikt nie wiedział czyj był dyżur:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ludzie, co za porąbane babsko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem i ja.
Fakt- ciekawe, co u Klavell, dlugo jej nie ma. Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
Hruda bez neta caly dzien...w miejscu, gdzie ciagle leje?O rany, wspolczuje!Ale wazne, ze wieczorem bedziesz mogla z Nami nadrabiac!! Wczoraj bylo puuuuuuuuuuuuusto bez CIebie :/

Atru to pospalas sobie :) Mycie klatki? Nie moga sprzataczki zatrudnic????

Witam!!!
Ja znowu tylko ,żeby się przywitać...kurcze to wciąga, naprawdę ..:tak::tak::tak:
Ale skąd Wy bierzecie tyle czasu żeby tak dużo pisać?????? Ja ciągle nie mogę się wyrobić...za duzo chyba robie rzeczy naraz...
W każdym razie fajnie ,że czasem mogę sobie cosik tam popisać...oj, boje sie kolejnego nałogu....:-D
Pozdrowionka

reklama
Kurcze, i jeszcze dzisiaj te zakupy...wprost "kocham" hipermarkety!!!!:angry:
no ale cóż...jak mus to mus...bony świąteczne i te sprawy...

Do góry