reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć Pirrlott:-):-)kopę postów ;-)Fajnie Cię czytać :-):tak:
Oj bardzo kopę postów :tak: Jak ja bym chciał już na urlop to bym sobie więcej z wami popisał i lepiej was poznał:-pA dziś z synami się wybieram na ciekawe zakupy:tak: będziemy szukać czegoś z czym będzie można fajnie się bawić wspólnie :cool2: Niestety nasze zabawki stare już się nam znudziły:nerd::-):-p

reklama
Witam Wszystkich
Miałam napisać do Was wcześniej ale Dawidek wyłączył mi kompa... Ehhh jaki zdolny;-)
Wczoraj mialam robotę z mięsem które kupiliśmy, teraz mamy obiadki
na 4 dni. Dzisiaj humorek mam nawet nawet. M wraca dopiero 17-18. Dawidek wysypał właśnie drewniane puzzle Jaśminy i chyba chce je układać, ale najpierw sprawdza organoleptycznie każdy element czy pasuje:-D Jaśmina jest załamana:-D.
A jeszcze napiszę Wam jak Jasieczka dzisiaj się ubrała. Tak więc są jedne jedyne rajstopy z dziurą na kolanie, ale dziura taka fest. Jakoś zawsze zapomnę ich wyrzucić... No i dzisiaj Jaśminka ubrała się pięknie w spudnicę i te rajstopki...
No to teraz trzeba wypić drugą kawusię
:-)

Pirrllott a ja o Tobie i Młodych myślałam ostatnio:-)Pochwal sie co fajnego znalezliscie:-D
Madzka on spi z nami i jak sie obudził to klęczał nade mna i wsadzał mi plac do oka i nosa:baffled::baffled::baffled:
Cara Madzka ma racje.Fajna laska z Ciebie, sama nie bedzisz bo masz cudownego syna.Trzeba brać byka za rogi:tak::tak:

Madzka on spi z nami i jak sie obudził to klęczał nade mna i wsadzał mi plac do oka i nosa:baffled::baffled::baffled:
:-D:-D:-D:-Dmój Szymek, jak już go ojciec do łóżka przyniesie na nocno-rannego cyca to sam się przystawia do piersi, zanim zdążę koszulę rozpiąć:rofl2::rofl2:a potem jak się obudzi to tarmosi mnie za włosy albo gryzie w nos:tak: dobrze, że jeszcze bezzębna bestia;-)
Wróciliśmy ze spacerku. Ssak nakarmiony, protestuje przeciw samotności w łóżeczku:sorry2::sorry2: męz pjechał nabyć łóżeczko turystyczne dla Młodego bo u moich rodziców nie ma gdzie spać i był kłopot. A teraz na święta jedziemy na 2 dni , a potem latem penie będziemy zostawać częściej to nam się przyda takie więzienie małe;-);-) Ja do kuchni lecę bo okno wczoraj zostawiłam otwarte na 2 h i znowu ktoś mi zastawił wszystkie blaty garami do zmywania:angry::angry::angry:;-);-);-). Ale mam dzisiaj luksus - stary w domu to mam laptopa w kuchni:-):-):-)i mogę z Wami gadać :-p:-p

reklama
Madzka on się tez sam przystaweia.Teraz Młody śpi, stary jakiś film ogląda.Jak skończy to ja leze do Biedronki, może mniej ludzi będzie niż z rana a faceci sami zostają.
M mnie rano tak wpienił,że teraz je zupe a nie lubi i się nie odzywa:-p:-p:-p

Do góry