Kashyw83
Fanka BB :)
Nie odstawialabym sama lekow na wlasna reke tylko skonsultowala sie z lekarzem. Kazdy przypadek jest inny. Za pierwszym transferem nikt mi nie dam ani acesanu (acard w mniejszej dawce) ani fraxiparinu i dupa. Takiego krwotoku dostalam, potem mowili ze to moglo miec wplyw, jak zreszta wszystkie inne brakiDokladnei, acard odstawić jak jest plamienie a i progesteron robi swoje i u mnie do 14 tyg były ciagle plamienia

nawet jak coś się działo to robił tak, że byłam spokojna
 nawet jak coś się działo to robił tak, że byłam spokojna  ).
). . A dziś? On jest chyba bardziej ostrożny w marzeniach niż ja
. A dziś? On jest chyba bardziej ostrożny w marzeniach niż ja

. Teraz ja sie ciesze z kazda rosnaca beta ale po cichu, on obserwuje i pyta o wyniki, kaze mi nic nie dzwigac i uwazac na siebie. A jak w zartach zapytalam kiedy pokaze radosc, to powiedzial, ze jak urodze i dziecko skonczy 20 lat
. Teraz ja sie ciesze z kazda rosnaca beta ale po cichu, on obserwuje i pyta o wyniki, kaze mi nic nie dzwigac i uwazac na siebie. A jak w zartach zapytalam kiedy pokaze radosc, to powiedzial, ze jak urodze i dziecko skonczy 20 lat

. Dlatego ja, taki bezbożnik zaczęłam się modlić i nawet obiecałam sobie, że jak się teraz uda, to ochrzczę dzieciorka
. Dlatego ja, taki bezbożnik zaczęłam się modlić i nawet obiecałam sobie, że jak się teraz uda, to ochrzczę dzieciorka 

ale juz zagracil zanim zdarzyłam jego dywan przenieść i resztę
 ale juz zagracil zanim zdarzyłam jego dywan przenieść i resztę ♀. Dobrze, ze zaczęłam gdy się dobrze czułam bo teraz to bym nic nie ogarnęła. Jeszcze pudła z przeprowadzki rozpakowalam - 2 lata stały. Łóżeczko drugie muszę kupić i luz… jeszcze przemeblowanie zrobię, ale teraz do 34-35tc grzecznie leżę. Niby mówią o CC ale obi cały czas zmieniają zdanie, na badanie oczu mam isc, wiec nie do końca jasne z tym CC.Tez martwię się o syna bo u nas nie ma kto pomoc. Mąż sam musi ogarniać prace, syna i dom. Jakoś trudno tak patrzeć na to wszystko. Ale wypracowaliśmy sobie kolejne ułatwienia. Kupujemy zakupy przez internet w ciągu 40 min są :-) syn tez pomaga w domu- ostatnio  odkurzył 5 latek :-) Czyli może dobrze.
♀. Dobrze, ze zaczęłam gdy się dobrze czułam bo teraz to bym nic nie ogarnęła. Jeszcze pudła z przeprowadzki rozpakowalam - 2 lata stały. Łóżeczko drugie muszę kupić i luz… jeszcze przemeblowanie zrobię, ale teraz do 34-35tc grzecznie leżę. Niby mówią o CC ale obi cały czas zmieniają zdanie, na badanie oczu mam isc, wiec nie do końca jasne z tym CC.Tez martwię się o syna bo u nas nie ma kto pomoc. Mąż sam musi ogarniać prace, syna i dom. Jakoś trudno tak patrzeć na to wszystko. Ale wypracowaliśmy sobie kolejne ułatwienia. Kupujemy zakupy przez internet w ciągu 40 min są :-) syn tez pomaga w domu- ostatnio  odkurzył 5 latek :-) Czyli może dobrze.