reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Aneta witamy no i Gratuluje !!!!! Świetna wiadomość,miło że postanowiłas sie z nami nią podzielić....Dbaj o Siebie i fasolke...duzo zdrówka i usmiechu :-)

Electra mam takie samo zdanie jak nenius....juz niedługo bedzie Twoja kolej...:tak::tak::tak:

Lunia a ty mnie nie strasz że to już tak szybko wymioty są....masakra....no ale czego sie dla dzidzi nie robi:-) Ja na twoim miejscu bym powiedziała bratu jeśli wiesz że dochowa tajemnicy...a jesli ma za długi jęzor to nic nie mów i poczekaj na lekarza i świeta..:-):cool2:

reklama
Aneta witamy no i Gratuluje !!!!! Świetna wiadomość,miło że postanowiłas sie z nami nią podzielić....Dbaj o Siebie i fasolke...duzo zdrówka i usmiechu :-)

Electra mam takie samo zdanie jak nenius....juz niedługo bedzie Twoja kolej...:tak::tak::tak:

Lunia a ty mnie nie strasz że to już tak szybko wymioty są....masakra....no ale czego sie dla dzidzi nie robi:-) Ja na twoim miejscu bym powiedziała bratu jeśli wiesz że dochowa tajemnicy...a jesli ma za długi jęzor to nic nie mów i poczekaj na lekarza i świeta..:-):cool2:

Sama jestem w szoku.Ale to pewnie sama sobie wkręciłam:tak: A z drugiej strony, 0.5 litra soku z kapusty może zrobiło swoje...A bratu chyba powiem bo to najdyskretniejsza osoba w mojej rodzinie ( po moim ojcu oczywiście). Zobaczymy co on na to...

Aneta, gratuluję!!!

Właśnie wypiłam 0,5 litra soku z kwaszonej kapusty, tak mi się chciało...Ale niestety, chyba fasolce nie bardzo bo już musiałam soczek zwrócić:-(
Właśnie dzwonił mój braciszek i zapowiedział się, że mnie odwiedzi dzisiaj po szkole. Wprosił się na obiad:tak:Chyba czegoś się domyśla;-)Ale będzie zdziwiony jak mu powiem:tak:A może nic mu nie mówić i poczekać do świąt???W czwartek na 17 mam lekarza a badania to pewnie dopiero po świętach ( dobrze, że sobie urlop wzięłam). Może poinnam powiedzieć jak już będę na 1000% pewna...

ja najbliższym powiedziałam od razu (tzn. nastepnego dnia :-p) tak więc na Twoim miejscu podzieliłabym się z bratem ta nowiną :tak:

Witajcie Kochane!!! Gratuluję Lunie i Dorotce że się pojawiła fasolka :-)....U mnie jak narazie czysto wredna @ nie przyjechała :no: w tamtym miesiącu już miałam okres no ale jeszcze dzień sie nie skończył :confused: Powiem wam dziewczynki ze zaczynam sie uzależniać od babyboom od razu jak wstałam z łożka siadałam do komputera ,weszłam na stronkę i czytam co tam u was sie dzieje no i proszę same dobre wiadomości:-) Dobra dziewczynki biorę Toffika (mój psiak) idę na zakupy... ma chęć na pyszna pomidorówkę ze śmietanką i makaronem mniam...później sie odezwę

witajcie kochane staraczki :-)
przepraszam ze sie nie odzywałam ( ostatnio nagninnie przepraszam :-( ) ale nie mam sił wicznie spie albo tak jak wczoraj laduje w zpitalu z bólem woreczka zółciowego ponoc mam jakies drobne kamyczki wiec dietka wszystko gotowane i lekko strawne i koniecznie jedzenie sucharków co by troszke przeczyscic zoładek :-( lubie sucharki ale nie na okraglo, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło zrobili mi usg dzidzia ładnie rosnie ma juz 2,5 cm :-) ale nie dali mi zdjecia wiec nie moge sie pochwalic :-( , ale nie panikuje byłam dzis u gina i chce mi zrocic jeszcze raz kontrolne usg dla siebie wiec moze jutro mi sie uda zdobyc fotke, usg mam popołudniu wiec moze po 18/00 jak sie uda to wrzuce :-)

witajcie kochane staraczki :-)
przepraszam ze sie nie odzywałam ( ostatnio nagninnie przepraszam :-( ) ale nie mam sił wicznie spie albo tak jak wczoraj laduje w zpitalu z bólem woreczka zółciowego ponoc mam jakies drobne kamyczki wiec dietka wszystko gotowane i lekko strawne i koniecznie jedzenie sucharków co by troszke przeczyscic zoładek :-( lubie sucharki ale nie na okraglo, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło zrobili mi usg dzidzia ładnie rosnie ma juz 2,5 cm :-) ale nie dali mi zdjecia wiec nie moge sie pochwalic :-( , ale nie panikuje byłam dzis u gina i chce mi zrocic jeszcze raz kontrolne usg dla siebie wiec moze jutro mi sie uda zdobyc fotke, usg mam popołudniu wiec moze po 18/00 jak sie uda to wrzuce :-)

bidaku, mam nadzieję, że to się nie powtórzy, super, że z fasoleczką dobrze :-)

reklama
Witam Dziewczyny. My staramy się od marca 07, wszystko było ok, odstawione tabletki, cykle, 28-30 dniowe. Jednak szybko cykle zaczęły wydłużać się do 50 dni nawet i były bezowulacyjne. Dostałam Duphaston a teraz będę od nowego cyklu brać tabletki, które wywołają owulację. Jestem bardzo dobrej myśli. Czuję, że kwiecień będzie fasolkowy!!!
Pozdrawiam gorąco

Do góry