reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja juz bym miala roznice 12 lat… teraz dzisiaj..
Kurde wiedzialam, ze to noe bedzie od pykniecia, czlowiek sie na to nastawial, ale gdzies tam siw ludzil jeszcze, ze to pojdzie sprawnie
Wow :D A nie obawiasz się no, wiesz - takiego trudu "powrotu do pieluch"?
U mnie znajomi po chyba 9 latach zmajstrowali drugie... Potem mówili wprost, że jednak te długie przerwy robią swoje, jak te pierwsze dziecko w miarę odchowane to "zapomnieli jak to jest" 😂

reklama

Załączniki

• 20251218_112128(1).jpg
    20251218_112128(1).jpg
    252,5 KB · Wyświetleń: 22
Wow :D A nie obawiasz się no, wiesz - takiego trudu "powrotu do pieluch"?
U mnie znajomi po chyba 9 latach zmajstrowali drugie... Potem mówili wprost, że jednak te długie przerwy robią swoje, jak te pierwsze dziecko w miarę odchowane to "zapomnieli jak to jest" 😂
Ja chciałam mieć jak najmniejszą różnice. U mnie będzie różnica 3 lata. Już nie pamiętam jak to było za noworodka czy niemowlaka. Koleżanki które mają powyżej 10 lat różnicy między dziećmi to często mówią, że to prawie jak by 2 razy mieć jedynaka.

Ty przynajmniej masz cos pomoedzy :D
Licze na to, ze uda sie predzej niz pozniej, ze jednak na przyszle swieta bedziemy juz w komplecie, oby plan na ktory nie mamy wplywu udalo mi sie zrealizowac

Pytanie mam, robot odkurzajacy i mopujacy, samojezdzacy, ale ze stacja, w ktorej mozna wlac wode tylko zeby nie wracal po napelnienie co rusz, tylko mial w sobie wbudowany jeszcze zbiornik, z ktorego sobie pobiera podczas mycia.
Macie cos konkretnego do polecenia?
Do tej pory mamy taki bez stacji, tylko maly pojemnik w odkurzaczu, ale potrzebuje cos nowszego, ten juz wypracowal swoje :D

reklama
Pytanie mam, robot odkurzajacy i mopujacy, samojezdzacy, ale ze stacja, w ktorej mozna wlac wode tylko zeby nie wracal po napelnienie co rusz, tylko mial w sobie wbudowany jeszcze zbiornik, z ktorego sobie pobiera podczas mycia.
Macie cos konkretnego do polecenia?
Do tej pory mamy taki bez stacji, tylko maly pojemnik w odkurzaczu, ale potrzebuje cos nowszego, ten juz wypracowal swoje :D
Ja mam Xiaomi X20, stacja ma dwa zbiorniki - na czystą i brudną wodę, robot zaciąga wodę i jakiś czas tam z niej korzysta. Czyści się na stacji, opróżnia do worka itd

Do góry