reklama
Nicky95
Fanka BB :)
A dziękuję że o mnie pamiętasz
Lwica1410
Jak Reni nie pomagało, to kielonek gaviskonu. Trochę lepiej działałPolprazol widzę zaburza wchłanianie B12 więc to mi raczej odpadnie przy niedoborze, ale ten Gaviscon... A syrop bierzesz czy tabletki? Bo widzę dwie formy są.
loumarie
Pamiętam, oczywiście, że pamiętam.A dziękuję że o mnie pamiętasz. Żyje żyje, w ciągłym biegu i raz na jakiś czas zaglądam na forum. Od lutego wracamy do starań to pewnie będę z powrotem bardziej aktywna, a póki co skupiłam się na pracy i świątecznej bieganinie
a jak u Ciebie ? Jak się czujesz?
Będziemy trzymać kciuki! Jak Wasze przygotowania ślubne?
U mnie powoli do przodu... z dużym naciskiem na powoli
loumarie
Wogóle @Nicky95 wpadaj czasem tu do nas na plotkę jak będziesz mieć czas i chęci, my tu w układzie otwartym 
@Lwica1410 -
będę testować dziś te kielony 
@Lwica1410 -
Kaalaa
Grzancowa i to bardzo, ale poki co stoja butle bezalkoholowe, wole uniknac tego boli glowy poNo chyba, żeś nie grzańcowa no ale taka pora roku, że grzaniec pasuje![]()
70 cykli?!!!Przykro na pewno i tulę Cię
Mi z drugim zajęło ponad 70 cyklu, także cycek do góry mała i obyś w nowym rokiem Nas i siebie zaskoczyła![]()
93kora
Moderator
Tak, tyle cykli. I wyszło mi w badaniach, że miałam WZW C stąd były te szczególne niepowodzenia ogólnie.Grzancowa i to bardzo, ale poki co stoja butle bezalkoholowe, wole uniknac tego boli glowy po
70 cykli?!!!
Właśnie kiedy to miałam przeszłam przez x biochemia, poronień i później cp. Wyleczyłam się i dopiero zaszłam w "zdrową" ciążę. Chociaż też była ciężka bo miałam kiepski progesteron (plamiłam), przyjmowałam go.
Kosinka94
Moderator
Ja też z tych co nie pykło tak jak chciałam. Tzn w pierwsza ciążę szybko zaszłam i myślałam że z drugą będzie tak samo, a tu druga biochem, trzecia to samo, dopiero czwarta szczęśliwa. W planie był dzieci z małą różnica wieku, a jest 6 lat, ale najważniejsze że w końcu się udałoGrzancowa i to bardzo, ale poki co stoja butle bezalkoholowe, wole uniknac tego boli glowy po
70 cykli?!!!
3 cykle to nie duża, ale życzę Ci żeby jak najszybciej zaskoczyło
reklama