reklama
93kora
Moderator
Ja jestem chętna na testerkęJakbyście byly bliżej to bym dałaja kocham piec, ale jeść niekoniecznie i zawsze brakuje kogoś, kto zje to, co upiekę, więc nie mam po co piec. A mam takie super rzeczy na liście do przetestowania
mogłabym do pracy, ale oni nie zasłużyli
![]()
Kaalaa
Fanka BB :)
Kosinka94
Moderator
Serniczka nie zjesz? Swoją drogą piękny Ci wyszedłJakbyście byly bliżej to bym dałaja kocham piec, ale jeść niekoniecznie i zawsze brakuje kogoś, kto zje to, co upiekę, więc nie mam po co piec. A mam takie super rzeczy na liście do przetestowania
mogłabym do pracy, ale oni nie zasłużyli
![]()
Eveline.eve
I chciałam sie porwać na ciacho a tu... bral blachy czy tortownicy. Zaginęły w przeprowadzce
za to upiekłam Boczek 
Kosinka94
Moderator
Boczek też lubięI chciałam sie porwać na ciacho a tu... bral blachy czy tortownicy. Zaginęły w przeprowadzceza to upiekłam Boczek
![]()
Lady Loka
Nieee, ja tylko brownie lubięSerniczka nie zjesz? Swoją drogą piękny Ci wyszedłmam ten sam problem, choć ja te pół blachy zjem, a drugi pół zanoszę do teściów.
Ale mam przepis na ciasto na jakimś cieście typu brownie z chrupką orzechową i masą orzechową polane czekolada, to moze byc dobre
loumarie
Kurcze @Lwica1410 dzięki za ten pomysł Gavisconu, wczoraj wzięłam o 1 w nocy i spałam już jak suseł 
Wspaniały syropek
Wspaniały syropek
reklama
Kosinka94
Moderator
To ja łasuchem jestem. Na święta upieprzyłam sobie miodownik od Sugarlady, tak jak bym nie miała co robićNieee, ja tylko brownie lubięnie lubię bezsensownie marnować kalorii na coś, co nie jest dla mnie super wow
Ale mam przepis na ciasto na jakimś cieście typu brownie z chrupką orzechową i masą orzechową polane czekolada, to moze byc dobre![]()