reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A ja lubię takie ciasto, mniej znane - Marcinek
Ale to dużo by było roboty przy nim, bo to takie cieniutkie blaty ciasta przekładane śmietaną. No ale smakowo bardzo fajne. Zazwyczaj zdobywałam w cukierni na zamówienie.

reklama
To ja powiem, że jakbym wiedziala to, co wiem teraz, to w życiu bym ślubu nie brała 🙈 nie ma bata. Rodzina pewnie by mnie wyklęla, ale no way.

A moja teściowa wczoraj proponowała młodemu sernik. Sernik kurna. I ciasteczka maślane. Dziecku z ostrą alergią na mleko. Ta kobieta jest niepoważna.

To ja powiem, że jakbym wiedziala to, co wiem teraz, to w życiu bym ślubu nie brała 🙈 nie ma bata. Rodzina pewnie by mnie wyklęla, ale no way.

A moja teściowa wczoraj proponowała młodemu sernik. Sernik kurna. I ciasteczka maślane. Dziecku z ostrą alergią na mleko. Ta kobieta jest niepoważna.

To żeby Ci kiedyś jeśli syn byłby sam u niej jako większy, nie podała sama z siebie... 😞

To żeby Ci kiedyś jeśli syn byłby sam u niej jako większy, nie podała sama z siebie... 😞
Liczymy na to, że jak będzie starszy to będzie go brzuch bolał, a nie będzie mial duszności.
No i już jest uczony, że nie może rzeczy z mlekiem, będę go uczyć, że musi dopytywać i pilnować.

Pomijając to, że wątpię, żeby kiedykolwiek był sam u niej :D

@Lunaa09 a Ty jakieś ciasta robisz? Pochwal się. :p
A ja wogóle będę testować te sałatkę drwala co kiedyś mówiła @Lwica1410 żeby oprócz jarzynowej była jakaś inna sałatka do pojedzenia :D
Nie wiem czy cokolwiek zrobię, mój tata zmarł, jutro pogrzeb także najchętniej nie robiłabym nic..ale są dzieci, więc muszę się zmobilizować...będzie na pewno sernik, ale nie wiem jaki jeszcze, a resztę zobaczę 😔

@Lunaa09 a Ty jakieś ciasta robisz? Pochwal się. :p
A ja wogóle będę testować te sałatkę drwala co kiedyś mówiła @Lwica1410 żeby oprócz jarzynowej była jakaś inna sałatka do pojedzenia :D
Ja mam chęć zjeść, tylko gorzej ze zrobieniem. Jakoś nie wiem kiedy się młody będzie chciał wypakować i tak jakoś nic nie da się zaplanować.

Nie wiem czy cokolwiek zrobię, mój tata zmarł, jutro pogrzeb także najchętniej nie robiłabym nic..ale są dzieci, więc muszę się zmobilizować...będzie na pewno sernik, ale nie wiem jaki jeszcze, a resztę zobaczę 😔

O kurcze... :(
Wyrazy współczucia. Jeszcze przed świętami taka sytuacja. 😥

O kurcze... :(
Wyrazy współczucia. Jeszcze przed świętami taka sytuacja. 😥
Bardzo niespodziewana, bo tata na nic nie chorował, nie brał ani pół leku...😔 więc nawet się nie mogliśmy na to jakoś przygotować, widzieliśmy się w ten dzień, żartował jak zwykle, podpytywał co kupić maluchom na święta.. życie jest bardzo kruche.

Bardzo niespodziewana, bo tata na nic nie chorował, nie brał ani pół leku...😔 więc nawet się nie mogliśmy na to jakoś przygotować, widzieliśmy się w ten dzień, żartował jak zwykle, podpytywał co kupić maluchom na święta.. życie jest bardzo kruche.
Szok. Mama pewnie totalnie załamana :(

reklama
Do góry