reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
To ja powiem, że jakbym wiedziala to, co wiem teraz, to w życiu bym ślubu nie brała
nie ma bata. Rodzina pewnie by mnie wyklęla, ale no way.
A moja teściowa wczoraj proponowała młodemu sernik. Sernik kurna. I ciasteczka maślane. Dziecku z ostrą alergią na mleko. Ta kobieta jest niepoważna.
A moja teściowa wczoraj proponowała młodemu sernik. Sernik kurna. I ciasteczka maślane. Dziecku z ostrą alergią na mleko. Ta kobieta jest niepoważna.
loumarie
To ja powiem, że jakbym wiedziala to, co wiem teraz, to w życiu bym ślubu nie brałanie ma bata. Rodzina pewnie by mnie wyklęla, ale no way.
To żeby Ci kiedyś jeśli syn byłby sam u niej jako większy, nie podała sama z siebie...
Lady Loka
Liczymy na to, że jak będzie starszy to będzie go brzuch bolał, a nie będzie mial duszności.To żeby Ci kiedyś jeśli syn byłby sam u niej jako większy, nie podała sama z siebie...![]()
No i już jest uczony, że nie może rzeczy z mlekiem, będę go uczyć, że musi dopytywać i pilnować.
Pomijając to, że wątpię, żeby kiedykolwiek był sam u niej
Nie wiem czy cokolwiek zrobię, mój tata zmarł, jutro pogrzeb także najchętniej nie robiłabym nic..ale są dzieci, więc muszę się zmobilizować...będzie na pewno sernik, ale nie wiem jaki jeszcze, a resztę zobaczę@Lunaa09 a Ty jakieś ciasta robisz? Pochwal się.
A ja wogóle będę testować te sałatkę drwala co kiedyś mówiła @Lwica1410 żeby oprócz jarzynowej była jakaś inna sałatka do pojedzenia![]()
Lwica1410
Ja mam chęć zjeść, tylko gorzej ze zrobieniem. Jakoś nie wiem kiedy się młody będzie chciał wypakować i tak jakoś nic nie da się zaplanować.@Lunaa09 a Ty jakieś ciasta robisz? Pochwal się.
A ja wogóle będę testować te sałatkę drwala co kiedyś mówiła @Lwica1410 żeby oprócz jarzynowej była jakaś inna sałatka do pojedzenia![]()
loumarie
Nie wiem czy cokolwiek zrobię, mój tata zmarł, jutro pogrzeb także najchętniej nie robiłabym nic..ale są dzieci, więc muszę się zmobilizować...będzie na pewno sernik, ale nie wiem jaki jeszcze, a resztę zobaczę![]()
O kurcze...
Wyrazy współczucia. Jeszcze przed świętami taka sytuacja.
Bardzo niespodziewana, bo tata na nic nie chorował, nie brał ani pół leku...O kurcze...
Wyrazy współczucia. Jeszcze przed świętami taka sytuacja.![]()
loumarie
Szok. Mama pewnie totalnie załamanaBardzo niespodziewana, bo tata na nic nie chorował, nie brał ani pół leku...więc nawet się nie mogliśmy na to jakoś przygotować, widzieliśmy się w ten dzień, żartował jak zwykle, podpytywał co kupić maluchom na święta.. życie jest bardzo kruche.
reklama
Kosinka94
Moderator
Najszczersze kondolencjeBardzo niespodziewana, bo tata na nic nie chorował, nie brał ani pół leku...więc nawet się nie mogliśmy na to jakoś przygotować, widzieliśmy się w ten dzień, żartował jak zwykle, podpytywał co kupić maluchom na święta.. życie jest bardzo kruche.