reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Polprazol widzę zaburza wchłanianie B12 więc to mi raczej odpadnie przy niedoborze, ale ten Gaviscon... A syrop bierzesz czy tabletki? Bo widzę dwie formy są.

reklama
A właśnie ja tak myślałam wczoraj...
@Nicky95 - Pani a Ty żyjesz? Co u Ciebie, jak się masz? :)
A dziękuję że o mnie pamiętasz 🥹. Żyje żyje, w ciągłym biegu i raz na jakiś czas zaglądam na forum. Od lutego wracamy do starań to pewnie będę z powrotem bardziej aktywna, a póki co skupiłam się na pracy i świątecznej bieganinie 😁 a jak u Ciebie ? Jak się czujesz?

A dziękuję że o mnie pamiętasz 🥹. Żyje żyje, w ciągłym biegu i raz na jakiś czas zaglądam na forum. Od lutego wracamy do starań to pewnie będę z powrotem bardziej aktywna, a póki co skupiłam się na pracy i świątecznej bieganinie 😁 a jak u Ciebie ? Jak się czujesz?
Pamiętam, oczywiście, że pamiętam. :D

Będziemy trzymać kciuki! Jak Wasze przygotowania ślubne? 🥹
U mnie powoli do przodu... z dużym naciskiem na powoli🤣 Trochę się zrobiłam rozlazła, ale cóz - nie te gabaryty już i nie ten czas :p Ale świąteczna bieganina też mnie dotyczy! :D

No chyba, żeś nie grzańcowa no ale taka pora roku, że grzaniec pasuje 😁
Grzancowa i to bardzo, ale poki co stoja butle bezalkoholowe, wole uniknac tego boli glowy po :p
Przykro na pewno i tulę Cię ♥️♥️
Mi z drugim zajęło ponad 70 cyklu, także cycek do góry mała i obyś w nowym rokiem Nas i siebie zaskoczyła ♥️
70 cykli?!!!

Grzancowa i to bardzo, ale poki co stoja butle bezalkoholowe, wole uniknac tego boli glowy po :p

70 cykli?!!!
Tak, tyle cykli. I wyszło mi w badaniach, że miałam WZW C stąd były te szczególne niepowodzenia ogólnie.
Właśnie kiedy to miałam przeszłam przez x biochemia, poronień i później cp. Wyleczyłam się i dopiero zaszłam w "zdrową" ciążę. Chociaż też była ciężka bo miałam kiepski progesteron (plamiłam), przyjmowałam go.

70 cykli?!!!
Ja też z tych co nie pykło tak jak chciałam. Tzn w pierwsza ciążę szybko zaszłam i myślałam że z drugą będzie tak samo, a tu druga biochem, trzecia to samo, dopiero czwarta szczęśliwa. W planie był dzieci z małą różnica wieku, a jest 6 lat, ale najważniejsze że w końcu się udało 😊
3 cykle to nie duża, ale życzę Ci żeby jak najszybciej zaskoczyło 🤞🏻 niestety doskonale pamiętam to uczucie gdy patrzy się na biały test...

reklama
Ja juz bym miala roznice 12 lat… teraz dzisiaj..
Kurde wiedzialam, ze to noe bedzie od pykniecia, czlowiek sie na to nastawial, ale gdzies tam siw ludzil jeszcze, ze to pojdzie sprawnie

Do góry