reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
A ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptece :D powiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...:)

Ja zamawiam z neta, jest taniej i większy wybór [emoji2368]

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami[emoji17] moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg [emoji17] czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło [emoji29]

Bardzo mi przykro i bardzo współczuje, trzymaj się mocno 🥺😓

Dziewczyny, wracam do Was z opuchnietymi od płaczu oczami😔 moja bajka nie trwała długo. Lekarz stwierdził wczoraj puste jajo. Jestem już w szpitalu i będę dzisiaj miała zabieg 😔 czuje się jak wrak człowieka, dokładnie rok temu też byłam w tym miejscu z powodu obumarlej ciąży i historia zatoczyła koło 😓
Przykro mi :( tulę Cię mocno, trzymaj się.

A ja zadam głupie pytanie...nie czujecie się głupio kupując po raz "x" test ciążowy w tej samej aptece :D powiem wam, że ja już się głupio czuje jak aptekarka u nas w aptece się dziwnie na mnie patrzy jak wchodzę, jakby już wiedziała co podać. Muszę chyba zamówić przez neta testy albo zacząć chodzić po różnych aptekach w pobliskim mieście haha tak samo miałam jak szłam drugi miesiąc z kolei na betę do tego samego lab...:)
Myślę, ze tylko Ci się wydaje, ze farmakolo g się dziwnie patrzy, ona widzi tyle ludzi przez cały miesiąc, ze szczerze wątpię, ze akurat Ciebie pamieta, bo kupowalas testy 🙈 ja się takimi rzeczami w ogóle nie przejmuje, w moim labie jestem czasami nawet 2-3 razy w mcu i robię w koło te same badania łącznie z betą, nie sądzę, żeby na kimś to robiło wrażenie ;) pracuję z ludźmi (nazwijmy ich klientami) i szczerze mówiąc rzadko kiedy w ogóle zwracam uwagę na ich twarze, często ktoś przychodzi i mówi: witam ponownie, a ja nie mam pojęcia kim jest 😬😬

Poza tym ja tak jak @coca kupuję testy w internecie ;)

Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę 😔 jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... 😔

Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę [emoji17] jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... [emoji17]

[mention]Zazuu [/mention] encyklopedio Ty moja, chyba Ty prawda? I [mention]jotte [/mention] , ale ona ma mały urlop [emoji16]

Tak, po dwóch poronieniach przysługuje Ci badanie kariotypu na nfz. Mi też przysługiwał, ale czas oczekiwania do lekarza, który mógł mi wystawić skierowanie wynosił 6 msc plus później czas oczekiwania w kolejce na badanie i wyniki wydawał mi się całkowicie nieadekwatny do kosztu badania. Za nas dwoje w bocianie zapłaciłam cos kolo 700 zł
Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę [emoji17] jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... [emoji17]

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was badała kariotypy? Podobno przysługuje mi to badanie na NFZ po dwóch poronieniach ale szczerze to okropnie boję się robić ti badanie... Że coś wyjdzie nie tak i całkowicie stracę już nadzieję na zdrową ciążę 😔 jeśli wynik wyjdzie nieprawidłowy to można temu jakoś zaradzić? Jakieś leki? Genów się chyba nie oszuka... 😔
Tulę mocno. Bądź dzielna 🙏

Do góry