JesteśJa pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę13dpt beta 1708
czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy
@

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JesteśJa pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę13dpt beta 1708
@
Ja od października bo będę czekała na wynikiu nas wszystko 16800... kiedy zaczynasz nowa stymulację?
Gratulacje Super wynik [emoji16][emoji16]14 dpt mojego małego 3dniowca , BETA 119,20, prog 22,16, estradiol 204,5. Chyba cóś będzie z tego [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7]
no mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.Ja ma na początku sierpnia
Już się stresuje ...a jeszcze mój dr ma urlop do 16 i lipa
U Zielińskiego czy jakoś tak![]()
A za tydzień jadę na badania trabofilii![]()
Ale czadJa pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę13dpt beta 1708
@
Jak teraz mam takie mieszane uczucia to aż boje się myśleć co będzie w trakcie stymulacji z taką ilością hormonów [emoji2957][emoji2957][emoji2957]Emocje ciagle sie mieszaja… pewnie ze tak. Nadzieja z rozpacza itd
Ale nowa stymulacja = nowe szanse! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
No to super ,że mnie pocieszyłas tym lekarzemno mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.
U mnie miał plusa na dzień dobry bo jest z Białegostoku haha
A czego to biopsja? bo chyba nie zarejestrowalam tej informacji.
A to to co pomaga implantacji?No to super ,że mnie pocieszyłas tym lekarzem
Biopsja endometrium ...
Ja cały czas sobie powtarzam że będzie dobrze, że innej opcji nie ma ale strach jest Na Ciebie jak dobrze pamiętam czeka już jeden kropek?jestem w trakcie trzeciej stymulacji... poki nie zaczęłam to się cieszyłam ze już kolejne podejście... A im bliżej punkcji tym bardziej sie boje ze się nie uda... ze znów stres : ile jajek, ile zaplodnili, ile dotrwa do blastki... czy będzie co dac do badania....burza emocji to całe in vitro. Także rozumiem Cię w 200%! Ale trzeba być dobrej myśli!
Jak to kiedyś babka z niemieckiego nam mówiła " nie przejmuj się porażkami. Przejmuj się szansami które tracisz jeśli nie próbujesz!" I jest w tym dużo prawdy [emoji4]
Z tego co dziewczyny piszą to taka beta pachnie ciążą biochemicznąNie wiem właśnie. Mam 3x1 estrofem.
7dpt 5dniowa blastka.