reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Się zaczęło! Moja jak zaczęła to się drze co chwile że chce na plecy 😂a za sekundę znowu na brzuch 😂
To samo, albo ręka zawadza, bo jeszcze nie ogarnęła, jak wyciągnąć 😂 a to mała Maryjka z rana 😂

Załączniki

• IMG_20210628_212708.jpg
    IMG_20210628_212708.jpg
    677,8 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Moje bobo wciąż śpi 😱 zasnął koło 22, więc zaraz będzie 12 godzin jak śpi, a 13 bez jedzenia 😱 a matka od 8 się już wierci, bo gorąco i jeszcze hałas straszny za oknem (wciąż drogę robią, ale Czarka to ewidentnie nie rusza) no i kontroluję młodego, czy oddycha 😕 i jak ja mam mu dzisiaj wcisnąć te 5 porcji jedzenia? 😂🙈

Moje bobo wciąż śpi 😱 zasnął koło 22, więc zaraz będzie 12 godzin jak śpi, a 13 bez jedzenia 😱 a matka od 8 się już wierci, bo gorąco i jeszcze hałas straszny za oknem (wciąż drogę robią, ale Czarka to ewidentnie nie rusza) no i kontroluję młodego, czy oddycha 😕 i jak ja mam mu dzisiaj wcisnąć te 5 porcji jedzenia? 😂🙈
Weź moja na chrzcinach całe nic jadła, tak ją wszystko interesowało. Zabawiała gości 😅

mi pediatra dzisiaj mówiła że już nasz jest duży i chce pospać to niech śpi bo jak dobrze się rozwija i przybiera na wadze. Bardzo dużo nadrobił z nie całych 2 kg jest już 6,5 kg🤩🥰 tylko ze ja pytałam o 5,5h a Twój to widzę hit!😂😂😂

mi pediatra dzisiaj mówiła że już nasz jest duży i chce pospać to niech śpi bo jak dobrze się rozwija i przybiera na wadze. Bardzo dużo nadrobił z nie całych 2 kg jest już 6,5 kg🤩🥰 tylko ze ja pytałam o 5,5h a Twój to widzę hit!😂😂😂
No mój to jest taki śpioch, dwa razy mu nie powtarzaj, żeby spał 😂 potem jeszcze prawie cały spacer mi spał, ale za to teraz jęczy 🙈 ale 12h w nocy to rzadko śpi, zazwyczaj tak 8-10h 😂 a nieraz i tak narzekam, bo się późno kładę i przeciągam go rano, żeby jeszcze pospać 😅

masz złote dziecko! Da odpocząć mamusi😉

reklama
Do góry