I
iiwka
Gość
Oj sama mam ochotę na drinka,ale tak z rana to nie bardzo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie płacz koffana! Kawusia przed snem i dawaj do nasMarta kostiumy świetne.
Ale ja Was nie lubie, podpadacie mi babeczki
Pół wieczoru na Was czekałam a jak sie zmyłam to się tłoczno zrobiło:--
-(
Ide płakac z rozpaczy aaaaaaaaaaaaaaaa
Ide dzwonić do lekarza trzymać kciuki co bym się dodzwoniła![]()
u mnie też słońce, tylko do tego wiatr i śnieżekNowłaśnie odnośnie pogody.....Oglądam prognoze i mi mówią,że na Ślasku pochmurno, zerao słońca, deszcz ze sniegiem wali...Ja za okno kukam a mnie tam słoneczko wita
Madzka no już ułaskawiona jestem, jak tak krzyczałyście.Ja nie wime czemu Wy się takie ruchliwe robicie o takich godzinach poznych??????????????
nio tak przyda się. Mój to twierdzi że zrobił co miał i może "sprzęt" na strych wynieścBodzia ,gdzie pod walecprzecie mi się jeszcze może przydać. A kto mi Emilkę zainstaluje?
W łeb zasunę to się uspokoi z gderaniem;-);-)
Cara wpadaj na herbate, prochy w garść Małego za okno wystaw;-)
ja też łyknęłam kawusię zanim doczytałam;-)Dzień dobry!
Nadrabiałam Was przez ostatnie pół godziny, tak stukacie posty ;-)![]()
ale przynajmniej kawkę dopiłam
U nas pogoda okropna, 1 stopień na plusie tylko i śnieg sypie.Normalnie szok...
Ja chcę wiosnę!!!
pisz pisz od razu lepiejKurde, ale się rozpisałam. Sorki, ale jakoś tak mnie wzięlo. Bo wiecie, ja to jak dzikus - w domu to mogę tylko z Oliwką pogadać, a tak to mam tylko Was![]()
no to super że mała jeAniu - piękne suwaczki, poprostu urocze
A moja córa woła o dokładkę , łooo matko lecę kromasa jej robić![]()
gratulacje!MOj maluch dzisiaj konczy 16 miesiecy :-)
zxcvbnm,.//aaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssdfghjkllllllllll;'\qweryuuuuiopzzxc v[]]]]]]]]]]]]vbnn1234aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaasdfghjkl;;;;;;''''''\\\\\\\\\\\\\'qwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwryqqqqqqqqqqqqqqqee
Jaśminka przesyła Wam wiadomość :-)
ghggzxg ckkvolkf ujjkljhgfbmnhytf ,lkjhiolt tio99
A to pozdrowienia od mojego synka ! :-):-)
buziaczki dla was łobuziaczki:-):-):-)
jrifeidkdklkldefkldiw3342wewuwew3333333333333333333333333333333339999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999e
99999999999999999999999999
To od Lola
Martwię się o sikoreczkę :-confused2: Chyba bidna padła jak ten misio
sikoreczka dawaaaaj zaraz Ci coś tu zapodam na orzeźwienie;-);-):-)
Albo leży jak ta lalka z tymi oczami![]()
och dziękuję koffanasikoreczka moja koffana proszzzzz;-);-)
sikoreczka a z butli czy naturalnieJa właśnie zaczynam lalkową sesję:-) Madziucha przynosi mi wszystkie po kolei i karmic każe. Słyszę że wózek nadciąga![]()
na szczęście lalki z butli ciągnąsikoreczka a z butli czy naturalnie;-);-)
wykończysz się koffana;-)
biedny rumak zagłodzonyKsienciuniowi chyba rumak padł,bo nie dojechał jeszcze.Miał z US wziąść Pit-36 i chyba go drapęli;-)![]()