reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leżę pod biurkiem i ryczę ze śmiechu:-D:-D:-D Śmiechoterapia wq najfajniejszym wydaniu:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Marta kostiumy świetne.
Ale ja Was nie lubie, podpadacie mi babeczki:crazy:
Pół wieczoru na Was czekałam a jak sie zmyłam to się tłoczno zrobiło:-:)-:)-(
Ide płakac z rozpaczy aaaaaaaaaaaaaaaa

Ide dzwonić do lekarza trzymać kciuki co bym się dodzwoniła:-p:-p:-p
nie płacz koffana! Kawusia przed snem i dawaj do nas:-p

Nowłaśnie odnośnie pogody.....Oglądam prognoze i mi mówią,że na Ślasku pochmurno, zerao słońca, deszcz ze sniegiem wali...Ja za okno kukam a mnie tam słoneczko wita:-D:-D:-D
Madzka no już ułaskawiona jestem, jak tak krzyczałyście.Ja nie wime czemu Wy się takie ruchliwe robicie o takich godzinach poznych??????????????
u mnie też słońce, tylko do tego wiatr i śnieżek:eek: A co do póżnych godzin to moje CHŁOPIE PADA PRZED 22 I CO JA MAM WTEDY BIEDNA ROBIC:confused2: Madzia mi na klawiaturze broi:baffled:

Bodzia ,gdzie pod walec:confused::confused::confused: przecie mi się jeszcze może przydać. A kto mi Emilkę zainstaluje?:confused2::-D:-D W łeb zasunę to się uspokoi z gderaniem;-);-)
Cara wpadaj na herbate, prochy w garść Małego za okno wystaw:tak:;-)
nio tak przyda się. Mój to twierdzi że zrobił co miał i może "sprzęt" na strych wynieśc:rofl2:

Dzień dobry!

Nadrabiałam Was przez ostatnie pół godziny, tak stukacie posty ;-):sorry:
ale przynajmniej kawkę dopiłam :tak:

U nas pogoda okropna, 1 stopień na plusie tylko i śnieg sypie. :baffled: Normalnie szok...
Ja chcę wiosnę!!!
ja też łyknęłam kawusię zanim doczytałam;-)

Kurde, ale się rozpisałam. Sorki, ale jakoś tak mnie wzięlo. Bo wiecie, ja to jak dzikus - w domu to mogę tylko z Oliwką pogadać, a tak to mam tylko Was :zawstydzona/y:
pisz pisz od razu lepiej:tak:I bez obaw że ktoś "życziwy" poda dalej:-)

Aniu - piękne suwaczki, poprostu urocze

A moja córa woła o dokładkę , łooo matko lecę kromasa jej robić:rofl2:
no to super że mała je:-D Mój też czasami jak ma głoda to nie nadążam zapodawac:laugh2:

MOj maluch dzisiaj konczy 16 miesiecy :-)
gratulacje!
yg31qo7.gif

zxcvbnm,.//aaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssdfghjkllllllllll;'\qweryuuuuiopzzxc v[]]]]]]]]]]]]vbnn1234aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaasdfghjkl;;;;;;''''''\\\\\\\\\\\\\'qwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwryqqqqqqqqqqqqqqqee
:rofl2:
Jaśminka przesyła Wam wiadomość :-)

ghggzxg ckkvolkf ujjkljhgfbmnhytf ,lkjhiolt tio99

A to pozdrowienia od mojego synka ! :-):-)

:eek::-):-):-):rofl2::rofl2:jrifeidkdklkldefkldiw3342wewuwew3333333333333333333333333333333339999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999e
99999999999999999999999999
To od Lola
buziaczki dla was łobuziaczki
a806wt7.gif

Martwię się o sikoreczkę :-:)confused2: Chyba bidna padła jak ten misio:-D:-D:-D sikoreczka dawaaaaj zaraz Ci coś tu zapodam na orzeźwienie;-);-):-)
:-D:-D:-D

Albo leży jak ta lalka z tymi oczami :rofl2::-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja właśnie zaczynam lalkową sesję:-) Madziucha przynosi mi wszystkie po kolei i karmic każe. Słyszę że wózek nadciąga:eek::rofl2:

dobra ja uciekam bo oliwka wstala.
kurde ciezkoza wami nadazyc jak sie caly czas nie siedzi przy kompie...

w sumie to i tak nikt mnie nie zauwazyl...

reklama
Ja uciekam bo Kacper zaczyna dokazywać... No i może jakiś obiad zacząć gotować czy coś... U mnie będą dzisiaj schaboszczaki:)

Do góry