reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata
Wiadomo, dzieciaki zawsze ciągnie do ekranów, jednak w gestii rodzica jest to kontrolować:) Ja uważam, że dla takiego malucha to więcej szkody niż pożytku.

reklama
Moja siostra nie ma telewizora w domu i jak jej młody przyjdzie do nas to jest jak w transie jakimś 😀patrzy patrzy masakra. U mnie leci telewizor albo radio. Mloda staram się obracać tak żeby nie patrzyła ale powoli nie mam wpływu bo zaczyna się przemieszczać. Mojej siostry dzikus jest bo w takiej cieszy zyje, że pójdzie gdzieś to się drze!
Ja w sumie jak jestem cały dzień sama to czasami włączę żeby coś obejrzeć, chociaż rzadko. Wieczorem zawsze oglądamy i też staramy się żeby nie patrzył, ale ten się obraca na wszystkie strony żeby obczaic co starzy oglądają :D

Ostatnio obejrzałam szkole dla elity 😂, cała plotkarę od początku 😂przypomniałam sobie lata dawne 😂 wikingów, kto zabił sare, Lucyfera 😂, i snow cos tam o pociągu 😂
Plotkara ❤️❤️❤️ boże cała moja młodość
Do snowpiercera się przyczajamy na wieczorne seanse, warto?
Lucyfera zaczęliśmy ostatnio 😂

A oglądałaś sex education? Bo to dopiero jest sztos!!!!
I jeszcze stranger things, new Amsterdam, szkoła dla elity (wydawało się turbo głupie a wciągnęło mnie fest, 3ci sezon dopiero co obejrzałam i też sztos), bridgertonowie, Ania nie Anna (na podst ani z zielonego, serial geniusz)
Ja to obejrzałam pół netflixa 🤣 myślałam że po urodzeniu dziecka nic już nie będę oglądać , więc miłe zaskoczenie 😂
Ogladalam ! Ostatnio na folmwebie zobaczyłam że mam ocenione ponad 50 seriali, a nie każdy oceniam 🤣🤣

Niestety zwykle nie ma to znaczenia ;D mój bratanek był izolowany od ekranów, to jak jednego dnia w gościach podlapal, że tv się włącza i coś tam leci to potem sam raczkował do dekodera, do ekranu itp. ale w pewnym momencie po prostu wyrósł i teraz tylko trochę bajek ogląda, ma 3 lata
Wiem ze niby nie ma znaczenia ale mam przykład w rodzinie. Maluchy od małego były przyzwyczajone do ekranów tv i telefonu i potem poza tym świata nie widzialy. Az przerosło to do takiej skali ze staly sie agresywne i potrzebna była interwencja psychologa. Takze ja póki co młodej nie narażam na tv itp.

Ja w sumie jak jestem cały dzień sama to czasami włączę żeby coś obejrzeć, chociaż rzadko. Wieczorem zawsze oglądamy i też staramy się żeby nie patrzył, ale ten się obraca na wszystkie strony żeby obczaic co starzy oglądają :D
Ja nie lubie ciszy, chociaż muzyka u mnie musi lecieć. Starsza tez przyjdzie żebym włączyła jej bajkę to włączam. U mnie w domu nie ma tabletów, corka telefonu tez nie dostaje. Więc bajka na netflixie. Ostatnio z nia ogladalam bajkę o smoku na netflixie, ale super!! Z przyjemnością obejrzałam! I ksiaze czaruś 😀

Ja nie lubie ciszy, chociaż muzyka u mnie musi lecieć. Starsza tez przyjdzie żebym włączyła jej bajkę to włączam. U mnie w domu nie ma tabletów, corka telefonu tez nie dostaje. Więc bajka na netflixie. Ostatnio z nia ogladalam bajkę o smoku na netflixie, ale super!! Z przyjemnością obejrzałam! I ksiaze czaruś 😀
Ja kocham filmy animowane, więc już się nie mogę doczekać jak młody będzie mial kilka lat i będziemy razem oglądać, wszystkie mu pokaże 😎

Ja kocham filmy animowane, więc już się nie mogę doczekać jak młody będzie mial kilka lat i będziemy razem oglądać, wszystkie mu pokaże 😎
Naprawdę niektóre są takie mądre! I wzruszające 😂a snowprincer mi się bardzo podobał 😀dzisiaj jedziemy nad jezioro i wezme książkę bo niedługo umysł umrze bez stymulacji 😂

reklama
Do góry