SuperNo i po wizyciepęcherzyk jest i wizyta za 2 tyg
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperNo i po wizyciepęcherzyk jest i wizyta za 2 tyg
![]()
Ale wszystko wpodzodku? Dostałaś jakieś zalecenie? Ja się stresuje tym krwiaczkiemNastępna wizyta to dopiero będzie stres...
Napewno się wchlonie, za 2 tyg nie będzie po nim śladuNic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczonyleki bez zmian, założona karta ciąży i widzimy się za 2 tyg także chyba jest git
U mnie było dokładnie to samoNic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczonyleki bez zmian, założona karta ciąży i widzimy się za 2 tyg także chyba jest git
![]()
Oby tak byłoNic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczonyleki bez zmian, założona karta ciazu
Napewno się wchlonie, za 2 tyg nie będzie po nim śladumówię Ci 9 czerwiec to był nasz szczęśliwy dzień
No bratnia dusza mojaU mnie było dokładnie to samoteż mi się macica obkurczyła ze stresu bo pęcherzyk był spłaszczony
![]()
Oj takNo bratnia dusza mojaPan doktor to się z nami ma
![]()
A powiedz mi jeszcze jakich wymiarów jest twój pęcherzyk?U mnie było dokładnie to samoteż mi się macica obkurczyła ze stresu bo pęcherzyk był spłaszczony
![]()