reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My mamy Bebilon Advance 1 i jest ok, nic złego się nie dzieje. Ulewa, czasem nawet sporo, ale to raczej nie kwestia mleka. Ja to już się chyba przyzwyczaiłam do tego rzygowego zapaszku 😂
Ja do wiecznie smierdzacych bąków i kupy nie mogłam się przyzwyczaic 🤣 i wydaje mi się że to jednak jest kwestia mleka, bo po tamtym te rzygowinki aż tak nie śmierdziały 😅 ale z dwojga złego już wolę żeby było tak jak jest teraz 🙈

reklama
Ja ogolnie jestem osobą pewna siebie, lubię się. Każdy ma kompleksy. Ja nie lubie swojego brzucha, i nosa 😂 orła cień 😂
Szczerze powiem, że wyglądasz bardzo kobieco, aż zazdroszczę. Ja też mam 168 cm i ważę 51kg teraz. I co z tego że mam płaski brzuch? Cyckow prawie brak. Tyłek płaski. Aż się przestaje sobie podobać 🙄

Ja do wiecznie smierdzacych bąków i kupy nie mogłam się przyzwyczaic 🤣 i wydaje mi się że to jednak jest kwestia mleka, bo po tamtym te rzygowinki aż tak nie śmierdziały 😅 ale z dwojga złego już wolę żeby było tak jak jest teraz 🙈
A spróbuj hipp, bo chyba z tych wszystkich ma najlepszy sklad

Hahaha, no nie dogodzisz. Ja płacze, że nie mam cycków, ty płaczesz że masz za duże 🤣
Ja tez nie mam. Ale cieszę się, bo lubię małe. W sumie lubię wszystkie, ale u siebie wolę małe, tak to ujmę. Z dużymi wygladalabym nieproporcjonalnie. Za to mam kawałek tyłka 🤪 ogólnie mnie sie wydaje, że wyglądam dość dobrze, chociaż kinol mam ogromny bo to u mnie rodzinne 🤣 ciekawe czy młody tez będzie taki miał.
I w ogóle ja to dawno temu już przestałam patrzeć na wagę, obwody, kalorie i inne. Ćwiczę regularnie, odżywiam się w większości zdrowo, ale robię to wszystko bo wtedy lepiej się czuję i chce być jak najdłużej zdrowa dla swoich dzieci i dla siebie. 😁

reklama
Do góry