U nas byla faza na piszczenie, ale juz jej przeszloA ja z innej beczki, Wasze pociechy tez się tak wydzierają? Po całym dniu glowa mi pęka i jestem tak zmeczona jak nigdy. Mloda nauczyła się drzec i piszczeć i robi to ciagle. Doalownie odgłosy jak Tarzan. Czasem brak mi juz cuerpliwosci
reklama
Ja właśnie już czasem mam cierpliwość na wyczerpaniu bo po całym dniu głowa pękaNasz tez się tak drze, chociaż rano niewiele, najgorzej jest wieczorem. Ale był taki moment, że krzyczał cały dzień i też mi głowa Pękala
G
gość _199
Gość
Jak będzie miało 15 lat też się będzie ciągle darloJa właśnie już czasem mam cierpliwość na wyczerpaniu bo po całym dniu głowa pękaa ona wstaje i sie drze. zasypia i się drze. bawi się i się drze
chyba ćwiczy struny głosowe ale już mam dość
czekam aż ten etap minie;p
ale wtedy można zamknąć drzwi i zostawić w spokojuJak będzie miało 15 lat też się będzie ciągle darlo![]()
G
gość _199
Gość
Ja ma 24, a nadal męczę moją mamęale wtedy można zamknąć drzwi i zostawić w spokojua tu jeszcze nie ma tej możliwości
pocieszam się że byle do 18
haha
Wczoraj zapoznawaliśmy się ze zwierzętami.
Załączniki
Ślicznie wyglądacie. Młody chyba zainteresowany zwierzętami widzę ? Zaczyna już te nasze maluchy wszystko ciekawić.Ja ma 24, a nadal męczę moją mamęmłody pewnie będzie taki sam
G
gość _199
Gość
No bardzo, za kotem to już się obraca na macie, a kotek ucieka od niego jak najdalejŚlicznie wyglądacie. Młody chyba zainteresowany zwierzętami widzę ? Zaczyna już te nasze maluchy wszystko ciekawić.
marta18691
Fanka BB :)
Tak mój czasami tak robiDziewczyny a czy Wasze dzieci jeszcze czasami zezuja?
Michalina_25
Fanka BB :)
super! Ale już duży wydaje się ten Twój AleksJa ma 24, a nadal męczę moją mamęmłody pewnie będzie taki sam
reklama
G
gość _199
Gość
W końcu Aleksander Wielkisuper! Ale już duży wydaje się ten Twój Aleks![]()
Były tam też inne dzieciaczki w podobnym wieku, to faktycznie udo ma konkretne