Trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze. Mamy podobnie brak objawow. W sensie jakbym się doszukiwała to może coś lekko czuje, ale wydaje mi sie, ze to szukanie na siłePrzełożyli mi wizytę na czawartekzawsze to jeden dzien szybciej
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze. Mamy podobnie brak objawow. W sensie jakbym się doszukiwała to może coś lekko czuje, ale wydaje mi sie, ze to szukanie na siłePrzełożyli mi wizytę na czawartekzawsze to jeden dzien szybciej
![]()
To dobrze, nie będziesz miała już takich działań niepożądanych jak ostatnio. U mnie w porządku, w dniu inseminacji tez miałam sporo śluzu płodnego, a dzisiaj już nic nie mam, wiec mam nadzieje, ze dobrze trafiliśmy. Jutro idę na ocenę pęknięcia pęcherzyków i po zalecenia. Teraz będziemy czekać na wyniki. Czerwiec był szczęśliwym miesiącem dla wielu dziewczyn, to moze u nas w lipcu się powiedzieProgesteron dopochwowo tak
A Ty jak się czujesz?
Ja na początku szukałam na siłę ale to bez sensuTrzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze. Mamy podobnie brak objawow. W sensie jakbym się doszukiwała to może coś lekko czuje, ale wydaje mi sie, ze to szukanie na siłe![]()
Dziewczyny, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Dawajcie znać jak będziecie po wizytachTrzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze. Mamy podobnie brak objawow. W sensie jakbym się doszukiwała to może coś lekko czuje, ale wydaje mi sie, ze to szukanie na siłe![]()
A który masz teraz tydzień ?Ja na początku szukałam na siłę ale to bez sensuod wysilania psychiki napewno mi się nie polepszy, trzeba czekać na wizytę
5+5A który masz teraz tydzień ?
Super ze tak szybkoJa po tej 3 IUI znów jestem pełna nadzieji, że się uda. Mam testować już 14.07 czyli jakieś 8 dni po zabiegu ( bo nie miałam zastrzyku z ovitrelle )
Jak Ci dobrze, już niedługo będziesz wiedzieć. Trzymam kciukiJa po tej 3 IUI znów jestem pełna nadzieji, że się uda. Mam testować już 14.07 czyli jakieś 8 dni po zabiegu ( bo nie miałam zastrzyku z ovitrelle )