• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Tak...nawet się cieszę, że mniej czekania 🙂 Ciekawa jestem wyniku, bo na pękniętym pęcherzyku było. W razie czego umówiłam się na 4 IUI...choć lekarz nie widzi w tym większego sensu...bo powiedział, że jeśli na cyklach stymulowanych to max 3 IUI, bo jakby miało coś zaskoczyć to na pewno w tych 3 próbach miałby to miejsce.
Na pękniętym pęcherzyku zaskoczy zobaczysz 😀 trochę dziwne to podejście lekarza

reklama
Ja chyba oszaleje. Komentarz lekarza przy wczorajszej beta HCG mam ze ciąża się nie rozwija😭 tylko nie rozumiem dlaczego. W piątek 32 poniedziałek 235 środa 575. Czy dlatego ze wzrost mniejszy? Rozumiecie coś z tego?

reklama
Kochana ciesz się z dobrego samopoczucia mi się zaczęły okrutne mdłości 🥴 i już nie tylko z rana ale cały dzień mnie mdli 🥴 mam nadzieję, że szybko minie
Ja mialam 188% a ty między poniedziałkiem a środa masz 144% więc masz bardzo dobry przyrost. Albo lekarz się pomylił albo to zwykły konował. Nie przejmuj się tylko idź na usg
Przyrosty są raczej Ok, umów się na usg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry