Nie boję się że z przejedzenia kochana ttlko zmiana mleczkaJa kiedyś pani doktor powiedziałam, że boję się o brzuszek Élodie jak tak dużo zje, a ona mi odpowiedziała, że takich małych dzieci brzuszki nie bolą z przejedzenia, bo one jak za dużo zjedzą to uleją lub zwymiotują nadmiar![]()
reklama
U mnie po mleku spala jak aniolekMasakra, pobudka co godzine .... umierama tak juz zaczynala ladnie zasypiac (w sensie co 2,5h sie budzila, dla mnie luksus
).
kwiatek250
Fanka BB :)
Aaaa to co innegoNie boję się że z przejedzenia kochana ttlko zmiana mleczka![]()
rosenberg
Tez sie tego doczekać nie mogłam!iii wypiłam 2 piwa i kac morderca mnie dopadł
co się ze mną stało?!
![]()
rosenberg
O kurde, kusiszU mnie po mleku spala jak aniolekwstala tylko 2 razy
to dla mnie jak wakacje
![]()
Moj np organizm zawsze kaca ma dużegoNie pomyslalam o tym, że po takiej przerwie od razu może być kac
a piłaś wode? Bo ja zawsze z alko piję wodę litrami, tj na każde pół litra piwa litr wody i potem kac dużo mniejszy
![]()
Michalina_25
u nas też kolejna ciężka noc…Masakra, pobudka co godzine .... umierama tak juz zaczynala ladnie zasypiac (w sensie co 2,5h sie budzila, dla mnie luksus
).
Może za głęboko sobie wsadza? Mój lubi tak ręce głęboko pakować a potem się krztusi albo ostatnio łyżeczkę sobie wcisnął jak mu witaminę dawałam, a potem ma odruch wymiotnyna dzień dzisiejszy tak stwierdzam przy innych tego nie ma![]()
Będziemy próbować chociaż chyba nic z tego, co się przebudziłam to na niej nie leżałdlatego wybieram zdrowsze opcje jak ksylitol albo daktyle albo banany
z poduszka u nas to samo więc odpuściłam spanie w nocyale może Ci się uda przyzwyczaić go
u mnie dopiero zasnal marudzenie cała noc ząbkiidę w kimę
reklama
Rany, to chyba duzo sikasz na imprezachNie pomyslalam o tym, że po takiej przerwie od razu może być kac
a piłaś wode? Bo ja zawsze z alko piję wodę litrami, tj na każde pół litra piwa litr wody i potem kac dużo mniejszy
![]()