reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
dane z wczoraj równo 5 ms i dl 64 cm 6790 kg 🥰 ale to wcześniak więc nie porównujcie a ważył 1,99 kg😂😂😂

ps oczywiście chciałabym aby ważył tak jak Wasze perełki bo też pewien w marcu się urodzić ale w poradni neantologicznej powiedzieli że jest rewelacja 👍🤪
A no właśnie, to też wcześniaczek to inaczej się liczy 😊 ale to i tak sporo przybrał jak przez 5 miesięcy aż 4800 gram 🥰 Moja w 3,5 miesiąca 3100 g 🥰

To tylko ja taka dziwna i jak nie pamiętam jaki ma tydzień to liczę tygodnie na kalendarzu? 😂
Super, dzięki za stronę 😁 Nie pomyślałam o tym wcześniej 😅
W sumie też mam aplikacje Flo, którą miałam cała ciąże, tam też pisze przecież 🤦‍♀️
Ja też liczę na kalendarzu bo za chiny nie pamiętam 😂😂😂
A mój to ostatnio pomylił datę urodzin syna prawie umarł ze wstydu😂on taki dumny tata i taka wtopa😂😂😂

To tylko ja taka dziwna i jak nie pamiętam jaki ma tydzień to liczę tygodnie na kalendarzu? 😂
Super, dzięki za stronę 😁 Nie pomyślałam o tym wcześniej 😅
W sumie też mam aplikacje Flo, którą miałam cała ciąże, tam też pisze przecież 🤦‍♀️
Chyba jestem dziwniejsza, bo co wtorek o 20.30 robię małej zdjęcie.... A potem kolaż 😌

Ciekawe kiedy mi się znudzi 🙈🙈

Załączniki

• inCollage_20210706_181735081.jpg
    inCollage_20210706_181735081.jpg
    774,6 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Dziewczyny, z ciekawości, dostałyscie bon turystyczny dla Waszych dzieci? Ja sprawdzałam w kwietniu i miałam na dwie starsze, i oczywiście nie uważałam, że mi się należy na najmłodszą (nie żebym w ogóle uważała, że mi się należy).
Wchodzę dzisiaj, a tam trzy bony, i teraz zgłupiałam, czy,to wszyscy dostali z dziećmi urodzonymi w tym roku?

Do góry