Tez tak mieszkałamPrzeprowadzamy się pod koniec lipca a jeszcze nie mamy podłóg, nie mówiąc już o tym, że kuchnia będzie dopiero w połowie sierpnia i to samo umywalki w łazienkach bo szafki się dopiero tworząte wakacje to będzie istna przygoda

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mieszkałamPrzeprowadzamy się pod koniec lipca a jeszcze nie mamy podłóg, nie mówiąc już o tym, że kuchnia będzie dopiero w połowie sierpnia i to samo umywalki w łazienkach bo szafki się dopiero tworząte wakacje to będzie istna przygoda
No ja właśnie też tak, na jakiś stół płytę indukcyjna, mikrofala i lodówka do prądu i jazdaTez tak mieszkałamwprowadziliśmy się tylko z telewizorem kanapa
postawiliśmy lodowde, tesciu podłączył zmywarkę zrobił nam blat roboczy i pożyczyłam 2 palniki
i czekałam na kuchnie i meble 2 msc
basia byla tak jak Hanka 5 miesięcy
![]()
My jak się wprowadzaliśmy to wszystkie rzeczy stały na podwórku najprostszy to był pokój dzieci bo nic nie trzeba było składać łóżko piętrowe i regały z zabawkami i pokój gotowy w ten sam dzień panele jeszcze kładliśmy w sypialni naszej i meble skrecalismy i pokój malowaliśmy a u dzieci tylko tapeta była położona na 1scianeNo ja właśnie też tak, na jakiś stół płytę indukcyjna, mikrofala i lodówka do prądu i jazdadobrze że chociaż kible będą i nie będziemy musieli srac w ogródku
ale podłogi to bym wolała mieć położone
![]()
Jesteś pewna tegoJuż mi wszystko jedno co mi na tą podłogę położą naprawdę![]()
A u nas jak na złość nie ma lekarzyJutro kolejne szczepienie ;/ juz się boję jak mloda zareaguje w ten upal.