reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

ja mam klimę a i tak dużo mi nie daje bo przy maluszku możesz obniżyć tylko max 5 stopni 😞 nie wiem jak ja jutro wytrzymam🤔
ja to najbardziej lubię jak jest 22-25 lekki wiaterek tak do 10 km/h i to jest dla mnie rewelacja 😻
Nie wiedziałam , że tylko 5 stopni a często obniżam o więcej...ale obiecuję poprawę:)

Już Was nadrabiam całe 15 stron 😁 my od wczoraj w szpitalu młody zaczął brzydko kaszleć... Więc takie aktualne zdjęcie 😉
No to zdrówka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia🤗
Dzisiaj mamy jakiś senny dzień spała od 9.30 do 12 potem od 14 do 15.30 teraz 17.20 i znowu śpi 😜może to kolejny skok rozwojowy bo taka senna i marudząca
Moja dzisiaj też jakaś senna była...to była jej najdłuższa drzemka od nie wiem jakiego czasu...od 13-16:30:)A ja też nic nie zrobiłam bo myślałam ,że zaraz wstanie 😂

ŚLICZNE WSZYSTKIE WASZE DZIECIACZKI BO KAŻDEJ ODPISYWAĆ Z OSOBNA TO CZASU SZKODA❤️😀

reklama
ja mam klimę a i tak dużo mi nie daje bo przy maluszku możesz obniżyć tylko max 5 stopni 😞 nie wiem jak ja jutro wytrzymam🤔
ja to najbardziej lubię jak jest 22-25 lekki wiaterek tak do 10 km/h i to jest dla mnie rewelacja 😻
Eee, no szlachta ma klimę 😍😅 też bym chciała mieć, zawsze coś.
Ja tak samo, dla mnie 25 to takie max i tak mogłoby być całe lato z lekkim wiaterkiem, tak żeby można było funkcjonować ale i pływać w basenie aby zimno nie było.

A to moja "gwiazda"....5800 g szczęścia i wkur....czasami 😂 ❤️ 😀Wszyscy mówią , że wygląda jakby więcej ważyła i też tak sądzę... ale 4 wagi mylić się nie mogą:)😂

Załączniki

• 20210704_083335.jpg
    20210704_083335.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 84
  • IMG-20210618-WA0009.jpg
    IMG-20210618-WA0009.jpg
    126 KB · Wyświetleń: 87
Eee, no szlachta ma klimę 😍😅 też bym chciała mieć, zawsze coś.
Ja tak samo, dla mnie 25 to takie max i tak mogłoby być całe lato z lekkim wiaterkiem, tak żeby można było funkcjonować ale i pływać w basenie aby zimno nie było.
🤣 to szlachta a słoma z butów 🤣ja nie znosiłam kiedyś klimy mówiłam, że to nie zdrowe itd Mąż jak kupowaliśmy mieszkanie powiedział, że zakłada i to jest jego jedyne marzenie w więcej wystroju wnikać nie będzie 😂 więc teraz na ocieplenie klimatu to super👍
mój brat w tym pracuje i terminy miał zajęte już od lutego i wyepłenione ma do końca września - nie wiem po co ludziom we wrześniu klima🤷‍♀️ ale ok każdy robi co lubi🤪

mi to się marzy dom, ogród i basen i od zawsze bentley 😂 ale M mi mówi, że muszę poszukać chyba kogoś z Hollywood🤪 ahh marzenia nic nie kosztują.

A to moja "gwiazda"....5800 g szczęścia i wkur....czasami 😂 ❤️ 😀Wszyscy mówią , że wygląda jakby więcej ważyła i też tak sądzę... ale 4 wagi mylić się nie mogą:)😂
Przepiękna 🥰 no gruba raczej nigdy nie będzie😂
Śliczna dziewczynka 🥰 a moim zdaniem wcale nie wygląda jakby ważyła więcej. Ma szczupłe nóżki 🤤
a proponuje grubości co ja dzisiaj widziałam idę z małym na spacerze idzie matka szczupła chyba ze 3-4 siaty niesie aż się pod nią ugina i za nią toczy się dziewczynka na moje oka wyglądała na 12 lat (czyli pewnie z 9 lat miała max) była tak spasiona 😱i w jednej ręce czipsy w drugiej cola.
Zastanawiam się czemu matki robią takie rzeczy swoim dzieciom może mnie potępicie ale dla mnie to jest strasznie smutne 😔 normalnie miałam ochotę matce powiedzieć żeby sama to zjadła i wypiła jak takie mniam...

reklama
Przepiękna 🥰 no gruba raczej nigdy nie będzie😂

a proponuje grubości co ja dzisiaj widziałam idę z małym na spacerze idzie matka szczupła chyba ze 3-4 siaty niesie aż się pod nią ugina i za nią toczy się dziewczynka na moje oka wyglądała na 12 lat (czyli pewnie z 9 lat miała max) była tak spasiona 😱i w jednej ręce czipsy w drugiej cola.
Zastanawiam się czemu matki robią takie rzeczy swoim dzieciom może mnie potępicie ale dla mnie to jest strasznie smutne 😔 normalnie miałam ochotę matce powiedzieć żeby sama to zjadła i wypiła jak takie mniam...
Heh a właśnie często tak jest , że niemowlaczki grubiutkie później są szczuplutkie a te chudsze nadrabiają:)Tak jak w tej Twojej dzisiejszej obserwacji...chipsik...cola:)Żarcik...uważam , że wszytko jest dla ludzi ale w granicach rozsądku...bo często dzieci które mają chowane słodycze itp to jak przychodzi sytuacja , że są u kogoś i to leży to zachowują się jak dzikusy....Zdrowy rozsądek to podstawa...

Do góry