Niedługo mama
Fanka BB :)
O tak i jeszcze takie bańki robiCzy Wasze dzieci ślinią się jak bernardyny???Bo moja się śliniła ale teraz to już potoki śliny z niej lecą
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak i jeszcze takie bańki robiCzy Wasze dzieci ślinią się jak bernardyny???Bo moja się śliniła ale teraz to już potoki śliny z niej lecą
![]()
Eh poronienia to już wogóle straszne, współczuję. U mnie tak samo z tabletkami w ciąży napchało się ich od góry i od dołujakie to prawdziwe ja wcześniej dwa poronienia a raczej 2 ms- obumarcie plodu i 3 ms- zatrzymanie serduszka(w szpitalach pnstwowych przeżycie masakryczne wypychają tabletki poronne i masz rodzić a potem czyszczenie jak coś się nie udało
)
trzecia ciąża pół roku tabletek i zastrzyków 12 dopochwowo 13 doustnie i zastrzyk w brzuch codziennie przez pół roku. mój brzuch wyglądał strasznienie pamiętam żebym cokolwiek w tym czasie sobie kupiła każda kasa szła na dziecko zresztą nic się nie zmieniło
w sumie 8 lat ale nie żałuję nawet dnia![]()
Ja tak sobie mysle ze właśnie z jednej strony wolę zeby było tak jak jest w dzień niż w nocy bym nie spala, bo jednak mloda w nocy jest bezproblemowa. Podje chwile i dalej idzie spać, i potrafi mi pospać do tej 8 nawet 9 rano. Dziś się mega wyspałam, zobaczymy jak następna nockaJa tak z moją próbowałam, w dzień i w nocy, aby jedzenie było rzadziej niż 2h, ale poddałam się, przyznaję. Mała tak płakała nie do ukojenia, czasem nawet godzinę, serce mi się łamało. Odpuściłam, i karmi się nadal często. Teraz trochę pociumka butekę z wodą (udało się, że chwyci smoczka z butelki, tak na 1, 2 pociągnięcia), ogólnie traktuje to jak gryzak. To było tak straszne ten placz. Dziecko sine się robiło z rozpaczy. Syn przesypiał nocki, ona nie. Taki egzemplarz.
.Ja tak z moją próbowałam, w dzień i w nocy, aby jedzenie było rzadziej niż 2h, ale poddałam się, przyznaję. Mała tak płakała nie do ukojenia, czasem nawet godzinę, serce mi się łamało. Odpuściłam, i karmi się nadal często. Teraz trochę pociumka butekę z wodą (udało się, że chwyci smoczka z butelki, tak na 1, 2 pociągnięcia), ogólnie traktuje to jak gryzak. To było tak straszne ten placz. Dziecko sine się robiło z rozpaczy. Syn przesypiał nocki, ona nie. Taki egzemplarz.
A moim zdaniem dobrze zrobiłaś taki maluszek nie wie o co kamanJa tak z moją próbowałam, w dzień i w nocy, aby jedzenie było rzadziej niż 2h, ale poddałam się, przyznaję. Mała tak płakała nie do ukojenia, czasem nawet godzinę, serce mi się łamało. Odpuściłam, i karmi się nadal często. Teraz trochę pociumka butekę z wodą (udało się, że chwyci smoczka z butelki, tak na 1, 2 pociągnięcia), ogólnie traktuje to jak gryzak. To było tak straszne ten placz. Dziecko sine się robiło z rozpaczy. Syn przesypiał nocki, ona nie. Taki egzemplarz.
i tak się nie ruszysz bo będziesz się patrzeć jak śpi nawet jak kawa czeka czy siku się chceUwaga, moje dziecko spi od godziny ale na kanapie, aż boje się ruszyć siku bo się obudzi![]()
Teraz do cycka się dossała bo przebudziła się z płaczem i dalej przy cycku śpii tak się nie ruszysz bo będziesz się patrzeć jak śpi nawet jak kawa czeka czy siku się chce![]()
Pozostają jeszcze pantsyTeraz do cycka się dossała bo przebudziła się z płaczem i dalej przy cycku śpichyba nigdy do tej toalety nie dojdę
![]()