iza_rz_97
Fanka BB :)
Na google znalazłam jakiś kalkulator [emoji846]
To jest jakaś aplikacja? A przyrost jest bardzo ładny [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest jakaś aplikacja? A przyrost jest bardzo ładny [emoji6]
Ooo...a pokażesz jaki masz heviran? Bo mam jeszcze tabletki i się zastanawiałam czy mogę braćMi tez dzis wyskoczyla opryszczka i tak sie wsytraszylam ze od razu polecilam do lekarza bo po ostatniej opryszcze poronilam, ale lekarz uspokoil powiedzial ze nie ma z tym nic wspolenego i przepisal neozine, heviran w tabletkach, plasterki i masc
ProszsOoo...a pokażesz jaki masz heviran? Bo mam jeszcze tabletki i się zastanawiałam czy mogę brać![]()
Ooo super. DziękujęProszs![]()
Progesteron działa uspokajająco. Dlatego m.in kobiety w ciąży są zazwyczaj ospale i spokojne.Nie są działam, z e tak wcześnie można mieć objawyco to znaczy że rogesteron zacznie działać?
![]()
Super! Jak u Ciebie z objawami? Ja w sumie nie odczuwalam zadnych do momentu zrobienia testu, a teraz wlaczylo mi sie wszystko z nudnosciami wlacznie. Po prostu padam ze zmeczenia, a na stanie mam niespelna 16 miesieczna coreczke, ktora raczej w miejscu nie posiedzi![]()
To podobnieU mnie mdłości i czasem wymioty a no i jestem mega gorąca. Ciagle temp 37.2-37.5.
W pierwszej ciąży z synem (17m) to od początku bolało mnie podbrzusze i piersi, że nawet muśnięcie ich drażniło jak płachta byka. Potem reszta objawów zaczęła się tak bardzie między 6-8tyg. Doszły wtedy właśnie mdłości, wymioty i mogłabym spać i spać![]()