reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie :) tez jestem bardzo zadowolona w porodu tutaj. Rodziłam w Limerick , miałam porod wywoływane poniewaz wody mi sie zaczely saczyc byłam na poczatku 38 tc i w zyciu bym nie chciała rodzic w Polsce a tutaj moge rodzic co miesiac hehe naprawde super opieka ,miła atmosfera i w ogóle bardzo miło wspominam porod,żadnych przykrych wspomnien :))

reklama
hej, ja tylko na chwilke
bylam wczoraj na szczepieniu przeciwko gruzlicy w tej polskiej przychodni i... jak tam dojechalismy okazalo sie ze pani w recepcji sie pomylila - pani doktor wyjasnila ze tej szczepionki sie nie dostanie tylko w health center. Wczoraj w moim osrodku HC przepadal termin szczepien BCG ale oczywiscie ich nie bylo - moze 15 kwietnia.
Polska pani doktor powiedziala - niby na uspokojenie - ze w USA wogel nie szczepia. Kazala sie nie martwic i unikac "niebezpiecznych zgoramdzen ludzkich".
Coraz lepiej idzie mi karmienie! :tak:
milego dnia

Hej dziewczyny oj duze zaleglosci mialam cos ostanio malo czasu aby zagladac na forum.
Witam nowe dziewczyny:)
A ja z pytankiem maz ma piatek wolny moze wiecie czy w piatek pracuja urzedy mamy pare spraw zaleglych i fajnie by bylo je zalawtic w piatek ale czy oni tu normalnie pracuja wiecie cos.Pozdrawiam

Na 100% wszystko pozamykane. Pamiętam jak rok temu wsiadłam na rower i pojechałam do miasta w Wielki piątek,m.in. do banku i taxu...... No to sobie pojechałam 12 km w jedną stronę:baffled:. A wszystkie instytucje zamknięte..

WItam. ja dzis nie w humorze wiec tylko daje znac ze zyje ;-)
SIm- bylam wczoraj wazyc Misia i powiedzila mi kobieta, ze szczepionka wlasnie na wyspe dotarla. Wiec dzwon do health centre i sie umawiaj.
Kasiamaja- witaj!:-D
Pozdrawiam was wszystkie

Witam Dziewczyny!jestem w ciazy 26tydz,to moje pierwsze dziecko i rodze tutaj,czy mozecie mi powiedziec jakie szczepienia dostanie moj bobasek po urodzeniu dokladnie na co i nastepne za ile beda,czy sa to takie szczepienia jak w Polsce czy inne,pozdrawiam goraco,pa;-):tak:

witam mamuski
mam pytanie czy uwazacie ze powinnam pojsc z Olivierem do lekarza poniewaz kilka razdy zdarzy sie w ciagu dnia ze mu oczy łzawia juz od jakiegos czasu wczesniej mnie to nie martwilo ale niewiem...? pamietam ze mi tez kiedys lzawily oczy i nie mialam problemu ze wzrokiem...co myslicie?

reklama
Do góry