Ja mam dokładnie to samoPrzydalaby mi sie dieta cukrzycowa
Choć powiem Szczerze ze im więcej sobie czegoś odmawiam tym więcej o tym myślę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dokładnie to samoPrzydalaby mi sie dieta cukrzycowa
Choć powiem Szczerze ze im więcej sobie czegoś odmawiam tym więcej o tym myślę![]()
Gratuluje serdecznie.Ja po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
Piękne 4 cm szczęściaJa po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
jestem tak zakręcona w ciąży, że cały czas myślałam, że jestem w 9+6 a to już 11+0, o jeden dzień więcej znowu mi pokazało i termin na 7 lutego. Teraz muszę ochłonąć. Zdjęcie nie tak spektakularne jak myślałam, i króciutkie usg. On nie chce długo naświetlać.
To dokładnie masz ten sam termin co jaJa po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
Cieszę się że wszystko dobrzeJa po wizycie. Wszystko dobrzei nawet pozwolił mi nagrywać usg dla męża, a teraz to i ja co chwilę oglądam
SuperOdebrałam wyniki krzywej i są prawidłowe.
Na czczo glukoza 85, po 1 godzinie 131, po 2 godzinach 104.9.
Także coś poszło nie tak z pierwszym wynikiem w którym wyszła glukoza 97.