reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dawaj zdjęcie swojego cudu noooo 😍 wiedziałam że będzie dobrze ... Chyba możesz już odetchnąć ... Przynajmniej na jakiś czas ( do następnego USG 🙈) tak bardzo się cieszę ❤️✊❤️✊ dbajcie o was ❤️ nudnej ciąży życzę ❤️❤️❤️❤️❤️
Ale to były emocje 😍. A przed gabinetem to już mi się zdrowaśki w głowie pier.dolily tyle ich klepałam😱. Baba mnie zobaczyła i mówi że od razu mam się rozbierać. Pewnie stwierdziła że nie będzie ze mną gadki 😜.
Dzieciok rośnie szybko, Aduś mówi że to super 😍. Ma już 2,12cm, tętno 170. Baba też mówi że wszystko pięknie 🤩
Wiem, że każda to mówi, ale nie mogę w to uwierzyć 🤷. Tak się dobrze czuć i być w ciunży 🤷

Załączniki

• 1626696513999651817215215752382.jpg
    1626696513999651817215215752382.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 151
reklama
Ale to były emocje 😍. A przed gabinetem to już mi się zdrowaśki w głowie pier.dolily tyle ich klepałam😱. Baba mnie zobaczyła i mówi że od razu mam się rozbierać. Pewnie stwierdziła że nie będzie ze mną gadki 😜.
Dzieciok rośnie szybko, Aduś mówi że to super 😍. Ma już 2,12cm, tętno 170. Baba też mówi że wszystko pięknie 🤩
Wiem, że każda to mówi, ale nie mogę w to uwierzyć 🤷. Tak się dobrze czuć i być w ciunży 🤷
no widzę Fredkowy ogonek jak nic 😂 :D cuuudownie :) 😘

Mozesz sie obrazic, ale serio?
Nie walczyłas o dziecko? Tersz jesteś w ciąży i nic Cie nie cieszy, bo? Jaki jest powod takiego samopoczucia?
Kopnij sama siebie w dupsko ode mnie [emoji6]
Kopnę obiecuję :/ nie panuje nad swoimi myślami i humorem, chociaż staram się jak mogę naprawdę mi nie wychodzi

reklama
Dziewczyny, jestem ciągle w ciunży 😍😍😍. Widziałam i słyszałam 😍. Właśnie wyszłam od lekarki. Jadę po leki i zaraz do domu 😊. Ale szok ❤️
Glupolu jestes w ciazy uwierz w to😃I bedziesz az do porodu.Czekam na wiesci co do plci.Tak bardzo sie ciesze i nieustajaco trzymam za Was kciuki.Mezus to chyba unosi sie w powietrzu ze szczescia🥰

Do góry