reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
dla mnie to forum to swego rodzaju sposob na rozładowanie emocji, poczytać ze macie i czujecie podobnie😉albo że niektórzy to naprawdę mają ciężko jak problemy ze zdrowiem maluszków 😟
Dokładnie dlatego postanowiłam się też odezwać bo mogłam czytać Was w ukryciu i wiedzieć czego spodziewać się po córci ale jak człowiek może się "wygadać" komuś kto go zrozumie w pełni to od razu cały ciężar z serca spada 🥰
Ja też cały czas używałam Pampers Premium Care, jednak po wypróbowaniu Bambo Nature nie zamienię na żadne inne. Są cieniutkie, delikatne i bez chemii. Znalazłam ideał🙂
Właśnie też się zaopatrzyłam przed chwilą na próbę w jedno opakowanie na allegro:)

A ja nie wiem czy było takie pytanie czy nie...za moich czasów na pewno nie😂...czy Wasze dzieci śpią z szumem czy bez?
Ja na początku używałam ale nie widziałam żadnej różnicy w usypianiu i teraz leży szumiś nie używny🙈. Ogólnie to teraz w dzień musze się z nim położyć przytulić i zaczekać aż uśnie i wtedy mogę odłożyć go do łóżeczka albo zostawiam na kanapie, żeby się nie obudził.

Ja na początku używałam ale nie widziałam żadnej różnicy w usypianiu i teraz leży szumiś nie używny🙈. Ogólnie to teraz w dzień musze się z nim położyć przytulić i zaczekać aż uśnie i wtedy mogę odłożyć go do łóżeczka albo zostawiam na kanapie, żeby się nie obudził.
Od 3 dni tak robię ze zostaje na kanapie, juz niech wszystko lezy, ale niech ma jedna dłuższą drzemkę, i wtedy ponad godzinę spi. Widocznie musi faktycznie czuć.

reklama
Do góry