Oj ja tez nie należę do cierpliwychJeju to czekanie na betę jest straszne, mimo wszystko nie wspominam tego dobrze zwłaszcza że jestem strasznie niecierpliwatrochę wam współczuję ale trzymam kciuki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ja tez nie należę do cierpliwychJeju to czekanie na betę jest straszne, mimo wszystko nie wspominam tego dobrze zwłaszcza że jestem strasznie niecierpliwatrochę wam współczuję ale trzymam kciuki
![]()
Dziwne , zawsze po kontrolnym usg mówi lekarz ile mm maja pecherzyki i dopiero umawiam termin iui
Chyba coś zle zrozumiałaś
Dobrze, ze przedzwoniłas dopytałaś się. W tym natłoku informacji nie problem coś pominąć. Ja często wychodzę skołowana z wizyty. Na szczęście u mnie wszystkie zalecenia zawsze mi drukują i dodatkowo wysyłają na maila, później zawsze wszystko analizuje.Tak źle zrozumiałam. 8 dnia mam być u nich i zobaczyć co i jak
Trzymam kciuki za sukcesCześć dziewczynyjestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
mam stresa, bo o ile teraz jest luzik i będzie co będzie tak boję się o swoje podejscie po samym zabiegu![]()
Ps gratuluję wszystkim fasolkom i trzymam kciuki za testujących i tych przes zabiegami![]()
PowodzeniaCześć dziewczynyjestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
mam stresa, bo o ile teraz jest luzik i będzie co będzie tak boję się o swoje podejscie po samym zabiegu
Ps gratuluję wszystkim fasolkom i trzymam kciuki za testujących i tych przes zabiegami![]()
Trzymamy kciukiCześć dziewczynyjestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
mam stresa, bo o ile teraz jest luzik i będzie co będzie tak boję się o swoje podejscie po samym zabiegu
Cześć dziewczynyjestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
Ja w piątek miałam więc czekamy razem na testowanieHej dziewczyny
Ja jestem po dzisiejszej pierwszej IUI, na usg przed zabiegiem pęcherzyk był nie pęknięty. Lekarz twierdził że w każdej chwili powinien pęknąć bo od samego rana bolał mnie prawy jajniktestować mam się za ok 10-12 dni. To będą ciężkie dni
![]()