_white_wall
Fanka BB :)
ja się ostatnio wkręciłam w przygody merlina [emoji1787] oglądałam zawsze w telewizji, więc teraz zrobiłam sobie taki powrót do przeszłości [emoji178]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też nic nie robię ciekawego oprócz robienia za wdrapywak dla córkiU mnie też nic ciekawego. Obijam się codziennie, czekam na lepsze dni i jakoś tak czas leci. Wizytę mam dopiero za 2 tyg więc dłuży mi się strasznie... I generalnie nic mi się nie chcemoże w 2 trym dostanę werwy
Nic sie nie stało, nie mogłaś wiedziećPrzepraszam. Nie pomyslalama otoczenie jak juz sie dowie to zlej a telefonow nie odbieraj a jak temat jeden bedzie to Odrzuć. Ja taka mila potrafie byc jak ktoś mi Dokucza
![]()
Przepraszam. Nie pomyslalama otoczenie jak juz sie dowie to zlej a telefonow nie odbieraj a jak temat jeden bedzie to Odrzuć. Ja taka mila potrafie byc jak ktoś mi Dokucza
![]()
O której masz? Będziemy się razem stresowaćJa też nic nie robię ciekawego oprócz robienia za wdrapywak dla córkiale prenatalne mam w piątek więc może dowiem się kto tam się chowa
Ja też w piatek mam prenatalne, o 10.30O której masz? Będziemy się razem stresować![]()
Na 9:30 a ty?O której masz? Będziemy się razem stresować![]()
Ja też w piatek mam prenatalne, o 10.30a Ty?
Ja mam o 12, to Wy będziecie juz poNa 9:30 a ty?Będzie dobrze
![]()