_white_wall
Fanka BB :)
ja się ostatnio wkręciłam w przygody merlina [emoji1787] oglądałam zawsze w telewizji, więc teraz zrobiłam sobie taki powrót do przeszłości [emoji178]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nic nie robię ciekawego oprócz robienia za wdrapywak dla córkiU mnie też nic ciekawego. Obijam się codziennie, czekam na lepsze dni i jakoś tak czas leci. Wizytę mam dopiero za 2 tyg więc dłuży mi się strasznie... I generalnie nic mi się nie chcemoże w 2 trym dostanę werwy
Nic sie nie stało, nie mogłaś wiedziećPrzepraszam. Nie pomyslalama otoczenie jak juz sie dowie to zlej a telefonow nie odbieraj a jak temat jeden bedzie to Odrzuć. Ja taka mila potrafie byc jak ktoś mi Dokucza
![]()
Przepraszam. Nie pomyslalama otoczenie jak juz sie dowie to zlej a telefonow nie odbieraj a jak temat jeden bedzie to Odrzuć. Ja taka mila potrafie byc jak ktoś mi Dokucza
![]()
O której masz? Będziemy się razem stresowaćJa też nic nie robię ciekawego oprócz robienia za wdrapywak dla córkiale prenatalne mam w piątek więc może dowiem się kto tam się chowa
Ja też w piatek mam prenatalne, o 10.30O której masz? Będziemy się razem stresować![]()
Na 9:30 a ty?O której masz? Będziemy się razem stresować![]()
Ja też w piatek mam prenatalne, o 10.30a Ty?
Ja mam o 12, to Wy będziecie juz poNa 9:30 a ty?Będzie dobrze
![]()