Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
O kochana No wynik zajebistySą moje dzisiejsze wyniki bhcg 29500.
2 tyg temu miałam 5000.
Sama nie wiem co oznacza ten wynik. Dobry czy nie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kochana No wynik zajebistySą moje dzisiejsze wyniki bhcg 29500.
2 tyg temu miałam 5000.
Przy takiej zaawansowanej ciąży to już raczej nie podwaja się co 48hTakie pojedyncze to tak średnio obliczyć.
Najlepiej robić po 48,72 h.
Ale wynik wysoki
Przy takiej to już się w sumie nawet bety nie robi, tylko usgPrzy takiej zaawansowanej ciąży to już raczej nie podwaja się co 48h
Najważniejsze że wzrasta więc masz potwierdzenie że ciąża się rozwija. Ja dalej obstawiam po 1 słaby sprzęt a po 2 do 20 mm pęcherzyka jeszcze jest czas żeby zarodek się pojawił.Przy takiej zaawansowanej ciąży to już raczej nie podwaja się co 48h
tak, wrzucam w załącznikuCudownie! Zazdroszczę
Ufff może jak u ciebie dobrze się skończyło to i u mnie w pt będą dobre wieści. Masz zdjęcie z usg?
Ja też zaczęłam mieć problemy - na twarzy to taka kaszka pod skórą, ale co ciekawe nigdy nie miałam tradziku/problemów z plecami, a teraz wyskoczyły mi różne niespodzianki...Mi zaczęła się bardzo przetłuszczać i teraz jeszcze koszmarnie wysypało mnie na całych plecach![]()
Dzięki, przydadzą się kciuki. Dam znać po wizycieTo identycznie jak u mnie, też tydzień temu malutki pęcherzyk 2mm. Trzymam Kochana mocno kciuki! I daj koniecznie znać co tam się dowiedziałaśja idę jutro między 16, a 17:00
Dziewczyny powodzenie jutro na wizytach, oby to był dzień samych dobrych wiadomości!Aktualizacja
Jutrzejsze wizyty
9:00 @Ania20719
9:40 @Iskra87 6+0tc
9:40 @babydust 8+3tc
10:00 @Smerfetka94 5+6tc
10:15 @Gość1995 6+0tc
11:00 @stillgrey213 6+5tc
16:00 @Weroniika_x 4+4 tc
16:15 @Lili 088 6+0tc
16-17:00 @developerka 5+6 tc
Wszystkie dobrze wpisałam?
Są moje dzisiejsze wyniki bhcg 29500.
2 tyg temu miałam 5000.
Ja idę za 3 tygodnie, będę wtedy 8+3.To ja zapytam, czy jest tu ktoś kto też idzie późno na pierwsze USG? Ja idę za tydzień, będę wtedy 7+0
Chyba nie do końca bo mamaginekolog pisze, że przy pustym pęcherzu bhcg wzrasta jak przy prawidłowej ciąży.Najważniejsze że wzrasta więc masz potwierdzenie że ciąża się rozwija. Ja dalej obstawiam po 1 słaby sprzęt a po 2 do 20 mm pęcherzyka jeszcze jest czas żeby zarodek się pojawił.
Wszystko jest na dobrej drodze ❤